Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ! 3 νεκροί και 1 σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Θεσσαλονίκη!


Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου).
Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δυο μοτοσικλέτες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Κατά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών με το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονος Γερμανός, έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος Έλληνας, ένας 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, 51 ετών. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά.
Από το σημείο του δυστυχήματος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη 18χρονη Ελληνίδα, η οποία επέβαινε στην ίδια μηχανή με τον 22χρονο. Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.
Ο 67χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και ανακρίνεται. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks