Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΟΣΟ ΖΩ ΠΟΝΤΑΡΩ (by Hakkinen)....

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες της σελίδας μας !!!
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και υγειά σε όλο τον κόσμο εύχομαι.. Μπαίνουμε σε κρίσιμη στοιχηματική περίοδο καθώς σε όλα τα πρωταθλήματα έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές οπού αναμένετε να υπάρχει μπόλικο ενδιαφέρον με κάποιες καλές στοιχιματικες επιλογές. με την ελπίδα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να κερδίζουν καθώς θα προτιμηθούν από τους παίχτες του στοιχήματος.
Ξεχώρισα τρία σημεία για το Σάββατο οπού θα ποντάρουμε στο κίνητρο των γηπεδούχων καθώς παλεύουν για να σώσουν την κατηγορία και παίζουν με αδιάφορους.
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : 1 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε και η Γρανάδα με νίκη βρίσκετε μια ανάσα από την σωτηρια..τα επόμενα τρία ματς είναι με ομάδες που καίγονται.Ευκαιρία νίκης με την βολεμένη Ραγιο..
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΛΑΓΑ : 1 Σε πολύ δύσκολη θέση η ΧετΆφε αν δεν κερδίσει έσφιξε.Εντελώς αδιάφορη η ΜΆλαγα μετά την νίκη επί τις Βιγιαρεαλ την Δευτερα..Θα βρει τρόπο να το πάρει η Χεταφε και να ελπίζει..
ΝΙΣ-ΡΕΜΣ : 1 Δύσκολο το πρόγραμμα τις Νις στην συνέχεια.. Βολεμένη είναι η Ρεμς..Κερδιζει και έχει ήσυχο το κεφάλι τις η Νις.

ΤΡΙΑΔΑ : ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ : 9.07 (αποδόσεις Iντερνετ)
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : 1 @2,22 ΧΕΤΑΦΕ-ΜΑΛΑΓΑ : 1 @2,13 ΝΙΣ-ΡΕΜΣ : 1 @1,92
για περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks