Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΙΝΕ ...... ΤΟΥ ''ΤΟΥΣΗ'' ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ DOWNTOWN !!!!

ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ !
Όπου κι αν εμφανίζεται γίνεται χαμός.Λίγο ο εκρηκτικός χαρακτήρας του, λίγο τα προκλητικά τραγούδια του, κάνουν τον TUS ή αλλιώς Χρήστο Τούση, να είναι μοναδικός.
Το ίδιο έγινε και την Παρασκευή 28/12 , στο Βar ''DOWNTOWN'' σε μια εκπληκτική βραδιά που διοργάνωσαν με επιτυχία οι υπεύθυνοι της επιχειρήσης με τον διάσημο μάνατζερ , Πέτρο Δούκα.
Την εμφάνιση του διάσημου στάρ , προλόγησε ο συνεργάτης του , Θοδωρής Καμπαλής.
Ιδιαίτερη αίσθηση στο νεανικό κοινό της πόλης , προκάλεσε η ανακοίνωση των χορηγών της εκδήλωσης , όπου και ξεχώρισαν ονομαστικά και απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα , το Κρεοπωλείο ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ'' , το Φαστ Φούντ ''ΨΗΝΕΣΤΕ'' , η επιχείρηση ''Hair Style - Dimitris'' , η ''Γυρομανία'' , το τσιπουράδικο ''ARTISSIMO'' στην Βέροια και το ''Pc Service Spot''.
Ο Θοδωρής Καμπαλής ευχαρίστησε προσωπικά απο το μικρόφωνο και τον γνωστό event maker απο την Νάουσα , κ.Μίλτο για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του.
Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας ήταν τα ''Naouseika Nea''. 
ΠΑΝΙΚΟΣ έγινε όταν ο εκκεντρικός ράπερ, ενώ ερμήνευε ένα από τα τραγούδια του που ξεσηκώνουν το κοινό, ξαφνικά πήδηξε μέσα στο κοινό.Αρχικά ρώτησε τον κόσμο που ήταν από κάτω αν θα τον πιάσουν και πριν καλά-καλά απαντήσουν ναι, ο τραγουδιστής έπεσε κυριολεκτικά πάνω τους. 
Δείτε τι έγινε σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε για την σελίδα μας , το φωτογραφείο ''Photonet Studio'' : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks