Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : '' Το Δάσος των Χριστουγέννων'' στη Νάουσα

Στην καρδιά της Ημαθίας, στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς δάσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, για πρώτη χρονιά, υπάρχει ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό για μικρούς και μεγάλους.

Το μαγευτικό… φυσικό σκηνικό του δάσους, εμπλουτίζεται με καλαίσθητες γιορτινές εγκαταστάσεις, κι έχει γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών.

Στο γιορτινό αυτό παράδεισο μπορεί κανείς να απολαύσει το Fun Park, με αγαπημένα παιχνίδια, όπως CarouselΤρενάκι Αη-Βασίλη, τη Φάτνη, τηΖαχαρογειτονιάχριστουγεννιάτικη αγορά με παραδοσιακά γιορτινά προϊόντα και είδη, χώρους εστίασης και ανάπαυσης, χώρους δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων, δημιουργικά εργαστήρια αλλά και Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρωνκαι πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Στο φαντασμαγορικό Σπίτι του Αη-Βασίλη τα παιδιά σχηματίζουν ουρές για να ζητήσουν το δώρο τους.

Σε 200 τ.μ. ο αγαπημένος Άγιος των ημερών υποδέχεται τα παιδικά χαμόγελα στην αναπαυτική του πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι, ενώ παράλληλα δίνει εντολές στους βοηθούς του να κατασκευάσουν τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους, που θα καταφθάνουν στο Ταχυδρομείο του για να παραδώσουν το γράμμα με τις επιθυμίες τους για τα φετινά δώρα!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks