Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Δείτε: Πατριός ξυλοκόπησε τον κατηγορούμενο για την σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του


 Σε “ρινγκ” μετατράπηκε το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, όταν ο πατριός νεαρής κοπέλας επιτέθηκε στον κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση της.

Αφορμή για το άγριο επεισόδιο στάθηκε το αίτημα του κατηγορουμένου για αναβολή της δίκης.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος είχε συλληφθεί το 2020 μετά από καταγγελία 14χρονης ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ωστόσο επειδή η μητέρα της κοπέλας, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, η οποία δόθηκε για τον Απρίλιο του 2025.


Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός εκνευρίστηκαν και έτσι την ώρα που ο κατηγορούμενος έβγαινε από την αίθουσα, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά.

Στη συνέχεια ο πατριός της άρχισε να κλωτσάει και να γρονθοκοπεί τον κατηγορούμενο, βγάζοντάς τον από την δικαστική αίθουσα.

Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Ο πατριός της κοπέλας συνελήφθη για το επεισόδιο και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.


πηγή

read more "Δείτε: Πατριός ξυλοκόπησε τον κατηγορούμενο για την σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του"

Μετέφεραν με αυτοκίνητο και προπομπούς 50 κιλά κάνναβης!

 

Στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προχθές το βράδυ στην Αττική, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, που εμπλέκονται στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα Αλβανοί συνεργοί τους, που κατηγορούνται για τις ίδιες παραβάσεις.


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση των συλληφθέντων, ακινητοποίησαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου το ένα λειτουργούσε ως προπομπός του δευτέρου.

Στον έλεγχο που επακολούθησε, βρέθηκαν στο δεύτερο όχημα και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 50 κιλών και 700 γραμμαρίων, ενώ αμφότερα τα οχήματα κατασχέθηκαν.


πηγή

read more "Μετέφεραν με αυτοκίνητο και προπομπούς 50 κιλά κάνναβης!"

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας έως και 6 βαθμούς από αύριο

 

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 8 μποφόρ τοπικά στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο, αλλά και πτώση θερμοκρασίας κατά 5 με 6 βαθμούς Κελσίου, αναμένονται τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ.


Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει ο διευθυντής της, Θοδωρής Κολυδάς, οι βροχές και τα χιόνια για τα οποία γίνονταν λόγος, αποτελούν, τελικά, “φρούδες ελπίδες”.


πηγή

read more "Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας έως και 6 βαθμούς από αύριο"

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 8ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 12ο σου οίκο για να σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές ... Διάβασε περισσότερα


ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 7ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 11ο σου και θα σε κάνει αρκετά ρομαντικό/η και συντροφικό/η... Διάβασε περισσότερα


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, θα σε κάνει διαισθητικό/η, αρκετά δοτικός/η και εξυπηρετικός/η στις συναλλαγές ... Διάβασε περισσότερα


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, κάνει ιδανική την ημέρα σου για να εκφράσεις την αγάπη και την τρυφερότητα ... Διάβασε περισσότερα


ΛΕΩΝ ♌

Το τρίγωνο της Αφροδίτης μέσα από τον 4ο σου οίκο με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, ενισχύει τους βαθιούς συναισθηματικούς δεσμούς που έχεις με ... Διάβασε περισσότερα


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Αφροδίτη στον 3ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου, το θες το παραμύθι σου. Θέλεις να νιώσεις έντονα ... Διάβασε περισσότερα


ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Αφροδίτη στον 2ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, θα νιώθεις ευεξία και συναισθηματική ισορροπία... Διάβασε περισσότερα


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Αφροδίτη στον 1ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, θα νιώσεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι δυνατά και ανιδιοτελώς... Διάβασε περισσότερα


ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Αφροδίτη στον 12ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου, θα είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και ρομαντικός/η... Διάβασε περισσότερα


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Αφροδίτη στον 11ο σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, θα φέρει την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου στα φιλικά πρόσωπα... Διάβασε περισσότερα


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Αφροδίτη στον 10ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 2ο σου, θα έχεις αρκετά κοινωνική διάθεση και δεν αποκλείεται ... Διάβασε περισσότερα


ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός και η ανιδιοτελής προσφορά και αγάπη θα είναι σε υψηλά επίπεδα με την Αφροδίτη μέσα από τον 9ο σου να τριγωνίζεται ... Διάβασε περισσότερα


www.astrology.gr

read more "Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10"

Δείτε: : Καταδικάστηκε 31χρονος γυμναστής για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

 

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε σε 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης που συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης αθλήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.


Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο κατάχρηση ανηλίκου, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.


Ο 31χρονος συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία της ανήλικης αθλήτριας ότι το τελευταίο διάστημα ο ίδιος προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της μέσα στο γραφείο του γυμναστηρίου.

Καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου, η μητέρα της ανήλικης σημείωσε πως η οικογένειά τους γνώριζε για χρόνια τον 31χρονο και ότι «του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη». Πρόσθεσε πως η κόρη της προετοιμάζεται να διαγωνιστεί στις πανελλήνιες εξετάσεις και πως πήγαινε στο συγκεκριμένο γυμναστήριο για να κρατήσει μία καλή φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί και σε συγκεκριμένα αθλήματα.

πηγή

read more "Δείτε: : Καταδικάστηκε 31χρονος γυμναστής για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης"

Σοκ στην Κω: Νεκρός ηλεκτρολόγος από εργατικό ατύχημα!

 

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη το μεσημέρι 42χρονος συντηρητής σε ξενοδοχείο της Κω, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Ροδιακή, ο άτυχος 42χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, εργαζόταν σε τουριστικό κατάλυμα στην περιοχή της Καρδάμαινας στην Κω όταν λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι τραυματίστηκε θανάσιμα κατά της διάρκεια της εργασίας του.


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία της περιοχής, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία, κάτι που αναμένεται να διαλευκανθεί με τα στοιχεία που θα συλλεχθούν για την υπόθεση.


πηγή

read more "Σοκ στην Κω: Νεκρός ηλεκτρολόγος από εργατικό ατύχημα!"

Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως!

 

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (15/10) στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας.


Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και εκδηλώθηκε μέσα στο πάρκο, σε ξερά χόρτα και σε ένα δέντρο.


Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να την κατασβέσουν άμεσα.


πηγή

read more "Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως!"

Σεισμός 4,7 ρίχτερ στη Λίνδο !

 

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λίνδου το απόγευμα της Τρίτης

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και όπως αναφέρει η ΕΡΤ έγινε σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.


πηγή

read more "Σεισμός 4,7 ρίχτερ στη Λίνδο !"

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Δείτε: Οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης

 

Με συνθήκες κλιματικής αλλαγής, με το Φθινόπωρο ακόμη να θυμίζει λίγο καλοκαίρι, ξεκινά την Τρίτη (15/10) η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Ήδη, από πέρυσι, η καλοκαιρία όλο το χειμώνα έχει “κουρέψει” τη ζήτηση κι έτσι ο άλλοτε “πυλώνας” εσόδων του κλάδου έχει οδηγηθεί στο “περιθώριο”. Είναι ενδεικτικό ότι, πέρυσι η μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης ήταν στο -32,82%.


Σε σχέση με τις τιμές για φέτος, με βάση εκτιμήσεις του κλάδου, διαμορφώνονται στην αφετηρία της σεζόν γύρω στο 1,15 ευρώ/λίτρο τουλάχιστον όσον αφορά τις αστικές περιοχές και υπό την αίρεση, πάντα, των εξελίξεων σε γεωπολιτικό επίπεδο. Επίσης, το εύρος πάει έως 1.21 ευρώ/λίτρο για εκτός αστικών κέντρων περιοχές.


Έτσι, η τιμή φτάνει να είναι 20 λεπτά φθηνότερη σε σύγκριση με τα περσινά δεδομένα, καθώς η τιμή εκκίνησης ήταν στα 1,35 ευρώ το λίτρο.


πηγή

read more "Δείτε: Οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης "

Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος στα μπλοκάκια

 

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ότι στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος θα συμπεριληφθούν και οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια, οι οποίοι μέχρι σήμερα πλήρωναν τέλος επιτηδεύματος 400 ή 500 ευρώ.


Η κατάργηση αυτή αφορά εκείνους των οποίων το εισόδημα προέρχεται από ατομική επιχείρηση ή ελεύθερο επάγγελμα και έχουν έγγραφη σύμβαση με μέχρι τρία φυσικά ή και νομικά πρόσωπα ή το 75% των χρημάτων που εισπράττουν προέρχεται από ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο.


Η κατάργηση αυτή θα ισχύσει για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2024 και θα δηλωθούν στις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν το 2025.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ανακοινωθεί από την Kυβέρνηση ότι από το νέο έτος καταργείται το τέλος επιτηδεύματος για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και επιτηδευματίες που φορολογούνται με βάση το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα.


πηγή

read more "Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος στα μπλοκάκια"

Σοκ στην Λάρισα: Τροχαίο δυστύχημα με 1 νεκρό και δύο τραυματίες!

 

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Λάρισα, στον δρόμο προς τα Φάρσαλα, μεταξύ των κοινοτήτων Ζαππείου και Χαράς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 77χρονου άνδρα, ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.


Το περιστατικό συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και περιπολικά της αστυνομίας. Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, με σκοπό να ρίξουν φως στις αιτίες της σύγκρουσης.

read more "Σοκ στην Λάρισα: Τροχαίο δυστύχημα με 1 νεκρό και δύο τραυματίες!"

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Δείτε: Στο αυτόφωρο 28χρονος που… μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του!

 

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 28χρονος ύστερα από καταγγελία ότι… μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του.


Η σύλληψή του έγινε κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε εις βάρος του 40χρονος, καταγγέλλοντας ότι εδώ και 6 μήνες ο 28χρονος έχει αυτή τη συνήθεια καθώς μπαίνει σε αυλές γειτονικών σπιτιών στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Παρόμοιες αναφορές έγιναν, κατά τον ίδιο μηνυτή, κι από άλλους γείτονες.


Ο συλληφθείς προανακριτικά παραδέχθηκε αυτή την «ενοχλητική συνήθεια», όπως είπε. «Ξέρω ότι είναι ένα είδος ασθένειας και θα κάνω τα πάντα να γίνω καλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος.

Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.


πηγή

read more "Δείτε: Στο αυτόφωρο 28χρονος που… μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του!"

Μίμης Πλέσσας: Με χειροκροτήματα και “Θα πιω απόψε το φεγγάρι” το τελευταίο αντίο

 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του Μίμη Πλέσσα, του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη με το πλούσιο και πολυδιάστατο έργο, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 100 ετών.


Η κηδεία τελέστηκε το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του βρισκόταν στο κοιμητήριο για όσους επιθυμούσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα έδωσαν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, καθώς και απλοί πολίτες που αγάπησαν τον εμβληματικό καλλιτέχνη με τις αξέχαστες συνθέσεις, αλλά και τον ευγενικό και καλλιεργημένο άνθρωπο που όσοι γνώρισαν μόνο όμορφες ιστορίες είχαν να διηγηθούν. Καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιώργος Κατσαρός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Περρής, Μπέσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Μαρία Ιωαννίδου, Σοφία Βόσσου, Γιάννης Ζουγανέλης, Τζώρτζια Κεφαλά, Βασίλης Λέκκας, Τάκης Ζαχαράτος, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας, καθώς και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τον πολυσχιδή και εμπνευσμένο μαέστρο, αλλά και τον δοτικό άνθρωπο που βοηθούσε και ενθάρρυνε απλόχερα τους γύρω του.

Υπό τους ήχους αξέχαστων επιτυχιών του, όπως το “Αγαλμα” και “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”, η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο συγκινητική, ενώ τα λόγια όσων μίλησαν για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Μίμη Πλέσσα πλημμύρισαν το Κοιμητήριο που είχε κατακλυστεί από τον κόσμο ο οποίος παρακολουθούσε την τελετή σιωπηλά -εκτός από τις λίγες στιγμές που ξέσπασε σε χειροκροτήματα ή είπε τη λέξη “ΑΘΑΝΑΤΟΣ”: «Ο Μίμης δεν θα ξεχαστεί ποτέ», «είχε μόνο καλοσύνη προς όλους όσοι τον γνωρίσαμε», «ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο που μας χάρισες», «θα σε θυμόμαστε με αγάπη», «Μαέστρο σε ευχαριστούμε», «ο Μίμης δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας», ήταν μερικές από τις κουβέντες που είπαν άνθρωποι οι οποίοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ή να συνεργαστούν μαζί του.


πηγή

read more "Μίμης Πλέσσας: Με χειροκροτήματα και “Θα πιω απόψε το φεγγάρι” το τελευταίο αντίο"

Δείτε: Συνταξιούχοι στο Κιλκίς έχασαν τις συντάξεις τους από υπάλληλο των ΕΛΤΑ

 

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στον Ευρωπό Κιλκίς, για τη μεγάλη απάτη σε βάρος κυρίως συνταξιούχων, από υπάλληλο των ΕΛΤΑ.


Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ένας συνταξιούχος πήγε στην τράπεζα για να κάνει ενημέρωση στο λογαριασμό του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι από τα 8.000 ευρώ που είχε, είχαν απομείνει μόνο 2.000


Κοινό στοιχείο σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ότι όλοι οι μικροκαταθέτες είχαν εμπιστευθεί τον ίδιο υπάλληλο των ΕΛΤΑ, στον οποίο είχαν δώσει τα βιβλιάριά τους για να περνάει τις συντάξεις τους.

Τα θύματα με τους δικηγόρους τους, αναμένεται να συγκεντρωθούν στο κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου του Ευρωπού, προκειμένου να συντονίσουν τις νομικές τους κινήσεις.


πηγή

read more "Δείτε: Συνταξιούχοι στο Κιλκίς έχασαν τις συντάξεις τους από υπάλληλο των ΕΛΤΑ"

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Δείτε: Ποδοσφαιριστές γρονθοκοπήθηκαν από οπαδούς στο γήπεδο

 

Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή (06/10) το απόγευμα μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΘΗΒΑΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Θηβών, στο πλαίσιο της FOOTBALL LEAGUE (Γ΄ Κατηγορία).


Κατά την αποχώρηση της φιλοξενούμενης ομάδας από τα αποδυτήρια, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές σε υαλοπίνακα των εγκαταστάσεων του σταδίου, καθώς επίσης και οπαδοί της Θήβας, προκάλεσαν απλές σωματικές βλάβες σε δυο ποδοσφαιριστές του Μανδραϊκού, 31 και 29 ετών αντίστοιχα.


Οι τραυματίες ποδοσφαιριστές διακομίσθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι πράξεις αυτές καταγγέλθηκαν σε αστυνομικούς του Α.Τ. Θηβών, που λάμβαναν μέτρα στο γήπεδο, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν το συμβάν από τους αγνώστους δράστες την στιγμή που έγινε, ενώ οι παθόντες κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς διενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών.


πηγή

read more "Δείτε: Ποδοσφαιριστές γρονθοκοπήθηκαν από οπαδούς στο γήπεδο"

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Κακουργηματική δίωξη σε τρεις για τον θάνατο του 19χρονου

 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο με πράξη ή με παράλειψη σε βάρος του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και του χειριστή του φονικού παιχνιδιού και για απλή συνέργεια στην πράξη σε βάρος του μηχανικού που βεβαίωσε το ασφαλές της εγκατάστασης άσκησε ο εισαγγελέας Πολυγύρου για την υπόθεση του θανάτου του 19χρονου στις 19 Αυγούστου. Η δίωξη στρέφεται και κατά παντός άλλου υπευθύνου που ενδεχομένως προκύψει από την ανάκριση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου Ξενοφών Κίτσας ήταν αυτός που είχε παραγγείλει τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης και πήρε στα χέρια του τη δικογραφία μετά την παροχή εξηγήσεων από τα τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, η δικογραφία που είναι ήδη ογκώδης και περιλαμβάνει δύο πορίσματα, διαβιβάζεται στον ανακριτή Πολυγύρου ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τη διαδικασία της έρευνας. Στο πλαίσιο της ανάκρισης δεν αποκλείεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα για τα οποία ήδη υπάρχουν αναφορές ότι εμπλέκονται στη διαδικασία του ελέγχου της εγκατάστασης.

πηγή

read more "Τραγωδία σε λούνα παρκ: Κακουργηματική δίωξη σε τρεις για τον θάνατο του 19χρονου"

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 08/10

 



ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Αφροδίτη στον 8ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 12ο σου, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις ... Διάβασε περισσότερα


ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης από το 7ο σου με τον Κρόνο από τον 11ο σου σήμερα θα εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι στον αισθηματικό τομέα... Διάβασε περισσότερα


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Αφροδίτη στον 6ο σου, να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 10ο σου, ευνοούνται τα επαγγελματικά σχέδια ... Διάβασε περισσότερα


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 9ο σου για να σταθεροποιήσεις ... Διάβασε περισσότερα


ΛΕΩΝ ♌

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 4ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 8ο σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία ... Διάβασε περισσότερα


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με την Αφροδίτη στον 3ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 7ο σου, είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μια νέα συνεργασία ... Διάβασε περισσότερα


ΖΥΓΟΣ ♎

Μια αρκετά καλή ημέρα για τα οικονομικά σου με την Αφροδίτη από τον 2ο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 6ο σου... Διάβασε περισσότερα


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου να ολοκληρώνεται στον 1ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 5ο σου... Διάβασε περισσότερα


ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Αφροδίτη στον 12ο σου και σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 4ο σου, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις και να στηρίξεις συναισθηματικά και πρακτικά... Διάβασε περισσότερα


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο από τον 11ο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου, κάποιοι στόχοι και φιλοδοξίες θα υλοποιηθούν ... Διάβασε περισσότερα


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Αφροδίτη στον 10ο σου σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 2ο σου και ύστερα από διάφορα σκαμπανεβάσματα που είχες... Διάβασε περισσότερα


www.astrology.gr

read more "Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 08/10"

Ηράκλειο: Μικρό φορτηγό παρέσυρε δύο πεζούς και κατέληξε σε τζαμαρία

 

Στη σύλληψη ενός οδηγού μικρού φορτηγού, ο οποίος -όπως προέκυψε- οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 58χρονος κινούνταν νωρίς το βράδυ της Κυριακής επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο οχήματα, να παρασύρει δύο πεζούς, 38 και 58 ετών και να καταλήξει σε τζαμαρία καταστήματος.


Οι δύο πεζοί μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.


Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς την ώρα εκείνη στην περιοχή υπήρχε αυξημένη κίνηση από πεζούς, αλλά και διερχόμενα οχήματα.


πηγή

read more "Ηράκλειο: Μικρό φορτηγό παρέσυρε δύο πεζούς και κατέληξε σε τζαμαρία"

Καβάλα: Ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι

 

Με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ένας ηλικιωμένο ζευγάρι που κατοικεί στη Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου.


Η πρώτη εκτίμηση δείχνει πως η κλινική κατάσταση των δυο ηλικιωμένων είναι σοβαρή, καθώς ο ένας φέρνει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος κοντά στον λαιμό.


Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, αν πρόκειται δηλαδή για εγκληματική πράξη ή ενδοοικογενειακή βία.


πηγή

read more "Καβάλα: Ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι"

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Βόλος: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον άνδρα που σκότωνε αδέσποτα ζώα

 

Πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 31χρονο δράστη των δυο δολοφονιών αδέσποτων ζώων στον Βόλο. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.


Ο 31χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η δράση του ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου όπου σκότωσε ένα γατάκι στον Αγ. Νικόλαο ενώ έσφαξε και ένα σκύλο στη συμβολή των οδών Καραολή και Σπυρίδη.

read more "Βόλος: Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον άνδρα που σκότωνε αδέσποτα ζώα"

Λαμία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Ένας νεκρός

 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (03/10) στη Λαμία, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το LamiaReport, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Πελασγία – Λαμία κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός του Toyota Corolla που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση έχασε τον έλεγχο στη στροφή, πάτησε αρχικά δεξιά στο χώμα και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.


Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει το Ι.Χ. χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ., έπεσε με δύναμη στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσαν το μοιραίο.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 περίπου άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.


πηγή

read more "Λαμία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Ένας νεκρός"

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 03/10

 

ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τολμήσεις να κάνεις αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σου, όσο... Διάβασε περισσότερα


ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 12ο σου θα έχεις την τάση να κρύβεις συναισθήματα, σκέψεις, σχέδια και πλάνα... Διάβασε περισσότερα


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τον Ήλιο στον 4ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό μέσα από τον 12ο σου, είναι σαν να έρχεται φρέσκος αέρας... Διάβασε περισσότερα


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 3ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 11ο σου, θα προκύψουν νέες συμφωνίες... Διάβασε περισσότερα


ΛΕΩΝ ♌

Δεν συνηθίζεις να αγκαλιάζεις τις αλλαγές, ωστόσο σήμερα μάλλον θα εκπλήξεις τους πάντες με την ευελιξία σου να τολμήσεις... Διάβασε περισσότερα


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πολλά ανατρεπτικά και ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν σήμερα με τον Ήλιο στον 1ο σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον... Διάβασε περισσότερα


ΖΥΓΟΣ ♎

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον 7ο σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές δραστηριότητες, θα διευρύνεις... Διάβασε περισσότερα


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στον 6ο σου, θα νιώθεις έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές και επαγγελματικές... Διάβασε περισσότερα


ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον 10ο σου με τον Ουρανό στον 6ο σου, σημαίνει πως μπορεί να είναι η στιγμή... Διάβασε περισσότερα


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Οι αστρολογικές επιρροές για σένα σήμερα μπορεί να φανούν λίγο αντιφατικές. Από τη μια, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σου υποδεικνύει... Διάβασε περισσότερα


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχοντας τον Ήλιο στον 8ο σου, να φωτίζει τον τομέα των επιδομάτων, των κληρονομικών σου, των οικονομικών... Διάβασε περισσότερα


ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον 7ο σου και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 3ο σου, θα υπάρξουν ανατροπές... Διάβασε περισσότερα



www.astrology.gr

read more "Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 03/10"

Δείτε: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από οικία που εργαζόταν!

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, απογευματινές ώρες την Τρίτη, μία 56χρονη Γεωργιανή, για κλοπή από οικία στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Ειδικότερα, κάτοικος οικίας στην περιοχή της Γλυφάδας διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό από την οικία της και συγκεκριμένα 24.000 ευρώ και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.


Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν οικιακή βοηθό και τη μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Εκεί όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 56χρονη εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη και επωφελούμενη την απουσία ή την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών της οικίας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό από την εν λόγω οικία.


Η 56χρονη είχε προλάβει να στείλει στην Γεωργία 20.000 ευρώ και σε ντουλάπα της βρέθηκαν περίπου 4.000 που είχε κρατήσει, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


πηγή

read more "Δείτε: Οικιακή βοηθός έκλεψε 24.000 ευρώ από οικία που εργαζόταν!"

Σύλληψη 14χρονου για τον ξυλοδαρμό 12χρονου στο Πευκοχώρι

 

Σε ακόμα δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το περιστατικό του ξυλοδαρμού ενός 12χρονου σε σχολείο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.


Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, συνελήφθη 14χρονος με την κατηγορία της εξύβρισης και της άσκησης σωματικής βίας ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.


πηγή

read more "Σύλληψη 14χρονου για τον ξυλοδαρμό 12χρονου στο Πευκοχώρι"

Φρίκη στον Βόλο: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε γατάκι!

 

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/09) στο κέντρο της πόλης του Βόλου, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε γατάκι.


Ο άνδρας, που εκτιμάται από τις αρχές ότι είναι νεαρής ηλικίας, καταζητείται για την πράξη, η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα παρακείμενου καταστήματος στην οδό Αγίου Νικολάου.


Στο βίντεο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το γατάκι από πίσω, να το μαχαιρώνει στην κοιλιά και στη συνέχεια να απομακρύνεται ατάραχος. Το τραυματισμένο ζώο προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά λίγα λεπτά αργότερα πεθαίνει στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 το βράδυ, με τον δράστη να προχωρά στην αποτρόπαια πράξη ενώ στον ευρύτερο χώρο υπήρχαν περαστικοί και οχήματα στον δρόμο.


Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και ενημέρωσαν σχετικά, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα συνδυάζοντας και τα στοιχεία που είχαν και από το σκυλάκι που βρέθηκε μαχαιρωμένο σε πολυκατοικία σε άλλο σημείο της πόλης.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτουν στοιχεία και από άλλους πολίτες για περιστατικά παρόμοια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Ο δράστης ακόμη, τουλάχιστον, δεν έχει ταυτοποιηθεί.

πηγή

read more "Φρίκη στον Βόλο: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε γατάκι!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks