Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Τραγωδία στη Μεγάλη Βρετανία: Αγοράκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του

 

Ένα αγοράκι δύο ετών από τη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε νεκρό δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του, ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Independent., πιστεύεται ότι πέθανε από ασιτία, καθώς ο 60χρονος πατέρας του και μοναδικός κηδεμόνας του, Κένεθ, υπέστη καρδιακή προσβολή εντός του σπιτιού τους στο Skegness του  Λινκολνσάιρ.

Τι συνέβη

Το Lincolnshire County Council δήλωσε στον Independent ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες επικοινώνησαν με τον Κένεθ στις 27 Δεκεμβρίου, για να προγραμματίσουν επίσκεψη στο σπίτι του στις 2 Ιανουαρίου. Όμως στις 2 Ιανουαρίου ο Κένεθ δεν απάντησε, με αποτέλεσμα ο κοινωνικός λειτουργός να επικοινωνήσει με την αστυνομία και να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη δύο ημέρες αργότερα, μετά την οποία επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία.

Ωστόσο, πέρασαν ακόμα πέντε ημέρες, δηλαδή στις 9 Ιανουαρίου, όταν η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι της οικίας του Κένεθ, και μπήκε στο σπίτι όπου και εντόπισε τις σορούς του πατέρα και του παιδιού.

Το συμβούλιο δρομολόγησε ταχεία επανεξέταση της υπόθεσης, αφού οι προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να διαπίστωσαν ότι ο Μπρόνσον, ο οποίος βρισκόταν υπό τη φροντίδα των παιδικών υπηρεσιών, πέθανε από αφυδάτωση και ασιτία.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks