Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ήττα από την ΑΕΚ για τον Ζαφειράκη

 

Αναμενόμενη, αλλά “βαριά”, ήττα δέχθηκε από την ΑΕΚ στην Αθήνα ο Ζαφειράκης Νάουσας το περασμένο Σάββατο, με τελικό σκορ 36-20.

Παρά   το   γεγονός   πως   η   ομάδα   της   πόλης   μας   “κατέβηκε”   στην  Αθήνα   χωρίς ιδιαίτερες  αξιώσεις,  φάνηκε  πως  η  έλλειψη  βασικών παικτών,  λόγω  τραυματισμού,   της στοίχισε και δεν παρουσίασε ιδιαίτερα καλή εικόνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.Ειδικότερα, από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διάθεση της ΑΕΚ να “καθαρίσει” το παιχνίδι από την αρχή του. Ξεκίνησε πολύ συγκροτημένα, γνωρίζοντας ότι ο Ζαφειράκης αποτελεί μια επικίνδυνη ομάδα φέτος, και κατάφερε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα να ανοίξει πολύ την ψαλίδα του σκορ, με τους Ναουσαίους να προσπαθούν να ακολουθήσουν. 

Η   πολύ  δυνατή   της   άμυνα   σε   συνδυασμό   με   τις   εύστοχες   επιθετικές   προσπάθειες   των έμεπιρων αθλητών της, την οδήγησαν στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το ευρύ 18-7.Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζαφειράκης εμφανίστηκε με σαφώς βελτιωμένη εικόνα, που ωστόσο δεν του έδωσε σε κανένα σημείου του αγώνα την ευκαιρία να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, με δεδομένη και την διαφορά   στόχων   των   δύο   ομάδων,   καθώς   από   τη   μία   η  ΑΕΚ   είναι   εκ   των   βασικών διεκδικητών του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ από την άλλη ο Ζαφειράκης έχει θέσει   από   την   αρχή   της   χρονιάς   ως   βασικό   του   στόχο   την   παραμονή   στην   μεγάλη κατηγορία. 

Το δεύτερο ημίχρονο έληξε με τελικό σκορ 36-20, γεγονός που από μόνο του δείχνει και τη διαφορά της δυναμικότητας των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks