Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Δείτε: Κλείνει επ’ αόριστον το γήπεδο του Πανσερραϊκού !

 

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής της Περιφέρειας Σερρών, όπου συζητήθηκε το θέμα στατικότητας του δημοτικού σταδίου της περιοχής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά επιβεβαιώθηκε το ζήτημα στατικότητας που υπήρχε τόσο με το στέγαστρο πάνω από τα επίσημα, όσο και στη Θύρα 6 με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στην εγκατάσταση.


Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει κοντά στην αναβολή τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο.

Οι δυσκολίες για τη διεξαγωγή του αγώνα

Όπως αναφέρει το SPORT24, ήδη οι αρμόδιοι ψάχνουν να βρουν λύσεις για να γίνει το ματς αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Τούμπα που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα γιατί παίζει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Η εναλλαγή εδρών, δηλαδή να παιχτεί το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης και εκείνο του δεύτερου γύρου στην έδρα του Πανσερραϊκού, δεν είναι εφικτή αφού γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας σε ουδέτερη έδρα με το Πανθεσσαλικό και το γήπεδο των Ζωσιμάδων να είναι στο επίκεντρο αλλά ο χρόνος πιέζει.


πηγή : SPORT24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks