Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Δείτε: Σκότωσε τη γειτόνισσά του και μετά αυτοκτόνησε

 

Ένας άνδρας από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα, την Δεύτερα, τη γειτόνισσά του και να τραυμάτισε τα εγγόνια της. Στη συνέχεια, αυτοκτόνησε ο ίδιος με όπλο.


Σύμφωνα με το ABC, αστυνομικοί έλαβαν κλήση για πυροβολισμούς σε σπίτι, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τα δύο πτώματα των 34χρονου Victor Nieves και 52χρονης Kim Fairbanks. Ο Nieves αναγνωρίστηκε από την εισαγγελία ως ύποπτος.

Μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στην κατοικία, εντοπίστηκαν σε ένα υπνοδωμάτιο τρία ανήλικα αδέρφια, ηλικιών 5, 10 και 12 χρονών, εκ των οποίων οι δύο είχαν τραύματα από πυροβολισμούς. Η 10χρονη, με αεροδιακομιδή, μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, σε κρίσιμη κατάσταση και η 12χρονη στο Ιατρικο Κέντρο του Μπέιστεϊτ, σε σταθερή κατάσταση. Ο 5χρονος είναι καλά στην υγεία του.


Ο Nieves, ο οποίος ζούσε στο επάνω διαμέρισμα της πολυκατοικίας, εισέβαλε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και άρχισε να πυροβολεί εναντίον της Fairbanks και των εγγονών της, σύμφωνα με τις αρχές.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks