Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος που βγαίνει στον "τάκο"

 

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (12/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσγης, λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.


Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η ένταση θα είναι τεράστια, με τους παίκτες να είναι πραγματικά στα "μαχαίρια".


Στο επίκεντρο των τσακωμών θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο... αποστάτης Βασάλος, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαριαλένας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, όπου δεν θα λείψουν οι κόντρες. Στο Συμβούλιο, η ηττημένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.


Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό, δεύτερο αγώνα ασυλίας είναι η Κόκκινη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Μπλε έρχονται σε δύσκολη θέση, πηγαίνοντας στο Συμβούλιο του Νησιού για να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.


Survivor Spoiler: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, που θα βγει στον "τάκο" μαζί με τη Μελίνα Μεταξά που προηγήθηκε, θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.


Πρόκειται, ομολογουμένως, για μια αναμενόμενη υποψηφιότητα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks