Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Survivor: Κάνουν την έκπληξη και παίρνουν την αποψινή ασυλία

 

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (25/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.


Οι εντάσεις συνεχίζονται ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται στα "μαχαίρια". Στο επίκεντρο βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο παίκτης λέει χαρακτηριστικά: "Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δεν σου χρωστάω ασυλία. Εσύ ξέχασες σύντομα". "Είσαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας; Είσαι στο απυρόβλητο;" αναφέρει η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθαρίζει πως "Δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν". "Όλοι ξέρουμε πώς κινείται ο Σπύρος, ότι έχει τακτική και στρατηγική", λέει ο Νικόλας Αγόρου από την πλευρά του.


Οι δύο ομάδες θα "ριχτούν" απόψε στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε έναν απαιτητικό αγώνα.


Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Τάκης Καραγκούνιας προχωρά σε μια ανακοίνωση ενώπιον όλων, ενώ, παράλληλα, "λυγίζει". "Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ή ποια έχει κάνει κάτι, αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα. Αλλά έχω στεναχωρεθεί τόσο πολύ που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός, να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του. Έχω κάνει κάτι σε κάποιον άνθρωπο; Είναι μίσος αυτό ρε φίλε, είναι κακία", λέει με σπασμένη φωνή.


Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την αποψινή ασυλία

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.


Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που αναμένεται να βγει νικήτρια στον στίβο μάχης, θα είναι η Μπλε, με τους Μαχητές να καταφέρνουν να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks