Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Χαμός στο Survivor: Αποβολή Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το παιχνίδι!

 



Χαμός γίνεται στο Survivor All Star με τους παίκτες να κάνουν ότι θέλουν και την παραγωγή να έχει «χάσει» τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Μετά τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παραγωγή απέβαλλε και τους Γιωρίκα Πιλίδη, Ηλία Γκότση επειδή παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Το θέμα ξεκίνησε από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές ότι ο Ηλίας Γκότσης τρώει κρυφά. Η παραγωγή ερεύνησε το θέμα και κάποιος λόκαλ παραδέχθηκε ότι του είχε γίνει κατάθεση 300 ευρώ στον λογαριασμό του για τον Γιωρίκα Πιλίδη από κάποιον δικό του άνθρωπο.

Για τον λόγο αυτό ο πρωταθλητής πάλης κατηγορήθηκε για χρήση κινητού, αφού βρέθηκε κλήση στην Ελλάδα σε συγκεκριμένο αριθμό.


Στη συνέχεια ο λόκαλ παρέδωσε χειρόγραφη λίστα με ψώνια του Ηλία Γκότση. Η λίστα ήταν γραμμένη στα αγγλικά και αναγράφονται μεταξύ άλλων καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά. Δεν έχει γίνει γνωστό πάντως που βρήκε ο τα χρήματα ο Ηλίας Γκότσης.

Όταν ο Γιωρίκας Πιλίδης ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής για την χρήση κινητού, το παραδέχθηκε. Αντίθετα, ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε κατηγορηματικά  πως έχει οποιαδήποτε σχέση με φαγητό.


Η παραγωγή, προσπαθώντας να καταλάβει τί έχει συμβεί -και να ανακτήσει ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού- έφερε στο συμβούλιο τον λόκαλ, ο οποίος υπέδειξε τον Γκότση ως τον παίκτη που του είχε δώσει τη λίστα. Εκείνος επέμενε ότι δεν έχει καμία σχέση, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αγγλικά.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks