Συνταγή για να παίξεις μπαλίτσα στην κουζίνα σου και μας ευχαριστείς λίγο αργότερα.
Η γαστρονομία είναι επιστήμη, αλλά καμιά φορά το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ερεθίσεις λιγάκι παραπάνω τη φαντασία σου.
Να τα βάλεις κάτω και να πεις στον ευατό σου: «Μισό λεπτάκι ρε φίλε. Ποιες γεύσεις γουστάρω; Αυτήν, την τάδε και τη δείνα. Ωραία. Ας σκεφτώ μια βάση κι ας κάτσω να πειραματιστώ με τα συγκεκριμένα υλικά».
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου