ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ
Παναγούλη 11 , Νάουσα / Τηλ. : 2332110170 & 6974 335 699

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης
Επισκοπή Ναούσης / Τηλ.: 23320 44400

ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΖΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε πώς θα διώξετε την μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα σας!


Η μυρωδιά του τσιγάρου μπορεί να μην ενοχλεί τον ίδιο τον καπνιστή (που την έχει συνηθίσει) αλλά σίγουρα ενοχλεί όσους από αυτούς που βρίσκονται γύρω του και δεν καπνίζουν. Η νικοτίνη έχει την κακή συνήθεια να εισχωρεί στα μαλλιά, τα ρούχα και την ατμόσφαιρα και να γίνεται ιδιαιτέρως ενοχλητική.

Όπως ξέρετε, ο πιο απλός τρόπος για να διώξετε την μυρωδιά του τσιγάρου είναι να βγάλετε το ρούχο στη βεράντα να αεριστεί. Αλλά υπάρχουν φορές που κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ορίστε τι μπορείτε να κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλετε το ρούχο που μυρίζει σε μία πλαστική σακούλα και να προσθέσετε μέσα στη σακούλα μερικά χαρτάκια αρωματισμένα με αιθέρια έλαια. Αφήστε τα εκεί για μερικές ώρες και το ρούχο σας θα μυρίζει πολύ καλύτερα.

Για να μην «κολλάνε» τσιγαρίλα και τα άλλα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας μπορείτε να βάλετε ένα-δυο ξυλάκια κανέλας ή λίγο γαρύφαλλο για να μοσχομυρίσει όλη η ντουλάπα.

Τέλος, για να διώξετε την μυρωδιά πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο βάλτε σε μία πλαστική σακούλα το ρούχο ή τα ρούχα που μυρίζουν, προσθέστε 2-3 κ.σ. μαγειρική σόδα και 1/2 καπάκι μαλακτικό ρούχων. Ανακινήστε τη σακούλα καλά, αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν για λίγη ώρα και μετά πλύντε το κανονικά στο πλυντήριο.

www.spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks