Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη με επιτυχία κατά το τριήμερο 6-8 Δεκεμβρίου   Διεθνές   -   Εθνικό   Σεμινάριο   καθώς   και   Διεθνές   ΣεμινάριοΕκπαιδευτών. 

Διοργανωτής ο Αθλητικός Σύλλογος  Taekwon-do  Πολίχνης, με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας  Taekwon-do  Ελλάδος.  
Οι  80 συμμετέχοντες Εκπαιδευτές και αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν σε υψηλό επίπεδο από τον Κορεάτη Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής τη ςI.T.F.  Grand  Master  Hwang  Ho  Yong  9  DAN  ο   οποίος   ήταν   και   ο κεντρικός   εισηγητής,   με   βοηθούς  εισηγητές   τους  Master  Ελευθέριο Πολυδόρου  7  DAN, Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της I.T.F. και τον Άγγλο Grand Master Wayne Brown 9 DAN.
Ο   Αθλητικός   Γυμναστικός   Σύλλογος  Taekwon-do  Νάουσας   συμμετείχε ενεργά με τον προπονητή του  Δημητριάδη Παναγιώτη 5  DAN  ο οποίος κατά την πρώτη ημέρα εξετάστηκε επιτυχώς για τον τίτλο του  Διεθνούς Εκπαιδευτή (International Instructor) και τον βοηθό προπονητή Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων πάνω στην τέχνη του  Taekwon-do  και μάλιστα από ανθρώπους που είχαν την τύχη να θητεύσουν για χρόνια δίπλα στον αείμνηστο ιδρυτή της, Στρατηγό Choi Hong Hi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks