Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Δείτε: Φοβερή διάκριση για τον Ναουσαίο κομμωτή Δήμο Ίντο!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

Χάλκινο μετάλλιο  στον παγκόσμιο διαγωνισμό της OMCHAIRWORLD  !

Στην πόλη του φωτός και της μόδας, στο μαγικό Παρίσι, ο δικός μας Δήμος απο τον Κοπανό Ημαθίας, κατάφερε να πετύχει τεράστιας έκτασης διάκριση .
Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό κομμωτικής του κόσμου που πραγματοποιήθηκε  από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου, στην Γαλλία.


Μετά τις αλεπάλληλες διακρίσεις του σε πανελλήνιους  διαγωνισμούς δέχτηκε αυτή τη φορά το κάλεσμα της Εθνικής ομάδας κομμωτών της HAIRPROFCLUBGREECE, η οποία συμπεριλάμβανε τους top κομμωτές της χώρας μας.
Έτσι λοιπόν μετά από  προετοιμασία λίγων  μηνών  συμμετείχε  με το μοντέλο του σε θέματα clasic haircut και low skin fade, κατορθώνοντας μάλιστα να  συγκεντρώσει μαζί με την υπόλοιπη Εθνική  αποστολή  του ανδρικού τμήματος την 3η υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 63 χώρες !! 



Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και  φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.500 περίπου με διαγωνιζόμενους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης!
Το κλίμα βέβαια ήταν ιδιαίτερα πανυγηρικό μιας και εκτός της  τρίτης θέσης, μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η ομάδα του γυναικείου τμήματος, η οποία κατέκτησε την 5η θέση !
Όλοι τους ανάμεσα σε μεγάλα μεγαθήρια που κοσμούν χρόνια τώρα τον θεσμό.

Σε αυτή την μοναδική διοργάνωση ο Δήμος είχε μαζί του την συμπαράσταση όλης  της  οικογένειας του, ενώ την συμμετοχή του στήριξαν οικονομικά ο μεγάλος του χορηγός , 
η TRINITY HAIRCAREHELLAS-TAILORS, αλλά και  οι επιχειρήσεις : 
Kykols by Elenalenou, Kontex, PetrasFruits, Loftcafe και Στάσου Μύγδαλα.


Όπως ήταν φυσικό οι επιτυχίες αυτές πήραν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και η Εθνική μας ομάδα είχε να τύχει αναλόγων επιτυχιών μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. 
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη την αποστολή της Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Δήμο, ο οποίος του χρόνου θα κυνηγήσει  στο παγκόσμιο .... γιατί όχι και την πρωτιά !!! 


Η σελίδα μας εύχεται στον Δήμο Ίντο πάντα επιτυχίες με υγεία πάνω από όλα στον ίδιο και στην οικογένεια του.
Σύντομα αποκλειστικές δηλώσεις στην σελίδα μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks