Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δείτε: Ο Κρητικός τραγουδιστής που ''μαγεύει'' με τις μαντινάδες του!!!


Αντώνης Χαβαδάκης ... Ο Κρητικός που με τις εμφανίσεις του στο ''VOICE LIVE'' της Βέροιας, έχει κάνει όλη την Ημαθία να παραμιλάει !!!

Αυτό που γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Voice Live, δεν περιγράφεται με λόγια.
Αιτία ??? 
Ο Αντώνης Χαβαδάκης, ο Κρητικός τραγουδιστής, που με τις μαντινάδες του έχει μαγέψει τον κόσμο.



Γεννημένος στα Χανιά και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ζει μέχρι τώρα, ο Αντώνης Χαβαδάκης έπιασε για πρωτη φορά την λύρα σε ηλικία μόλις 6 ετών!
Με μοναδικό του δάσκαλο την αγάπη του για την μουσική και όντως αυτοδίδακτος εξελίχθηκε μουσικά και καλλιτεχνικά.
Συνεργάστηκε με αρκετά μεγάλα ονόματα της Αθηναϊκής πίστας, όπως : με την Άντζελα Δημητρίου, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Ζαφείρη Μελλά, τον Κοντολάζο κ.ά.
Ξεχωριστή η συνεργασία του με την εντυπωσιακή Ελένη Παπαρίζου, όπου μετά την επιτυχία της με το ''Number One'' στην Γιουροβίζιον,  έπαιζε λύρα σε όλες τις συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όταν τον ρωτήσαμε τί νιώθει για την Κρητική λύρα, μας απάντησε :
Mε γνώμονα την αγάπη του κόσμου και το σεβασμό που νιώθω προς το πρόσωπο τους, γυρνάω την Ελλάδα και προσπαθώ να μεταφέρω και να ''μεταδώσω'' την διασκέδαση της Κρήτης, όπου και κατάγομαι.

Για τις εμφανίσεις του στην Βέροια και το Voice live δήλωσε :
'' Αυτή την περίοδο εμφανίζομαι σε έναν πολύ εντυπωσιακό χώρο, από τους ελάχιστους που θα συναντήσει κανείς στην Βόρεια Ελλάδα, το VOICE LIVE CLUBBING και συνεργάζομαι με έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, τον κ.Δημήτριο Χατζημασούρα, ο οποίος με πίστεψε και με στηρίζει από την πρώτη στιγμή.Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μακεδονία γιατί είναι ένας τόπος που εμείς οι Κρητικοί έχουμε στην καρδιά μας''.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks