ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ
Παναγούλη 11 , Νάουσα / Τηλ. : 2332110170 & 6974 335 699

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης
Επισκοπή Ναούσης / Τηλ.: 23320 44400

ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΖΗΣΗΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε: Αφιέρωμα στον Ναουσαίο μουσικό Νίκο Ράλλη!


Ο Νίκος Ράλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νάουσα Ημαθίας.
Το ενδιαφέρον του για την μουσική, ξεκίνησε από τα πρώτα παιδικά του χρόνια και σε πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε τόσο για το ύφος αλλά και το ταλέντο του.
Μετά το τέλος των σπουδών του και σε ηλικία 20 χρόνων δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον Νίκο Κουρκούλη και Χρήστο Δάντη σε μεγάλη πίστα στην Αθήνα όπου φυσικά δέχεται.

Την επόμενη σεζόν δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον καταξιωμένο τραγουδιστή  
Νίκο Βέρτη που είναι και η μεγαλύτερη (10 χρόνια), και η συνεργασία αυτή έχεις ως αποτέλεσμα ο Νίκος Ράλλης να βάλει ακόμα πιο πολύ την Τρομπέτα σαν σολιστικό όργανο μέσα τόσο στις μεγάλες πίστες, αλλά και δισκογραφικά.



Και έρχεται η στιγμή που  οι μεγάλοι συνθέτες της Αθήνας, ανακαλύπτουν το κάτι ωραίο, το διαφορετικό, το τόσο γλυκό στο άκουσμα της τρομπέτας του και από τότε ξεκινάει η μεγάλη δισκογραφική του πορεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ηχογραφήσεις σε στούντιο (πάνω από 500 τραγούδια καλλιτεχνών), αφήνοντας ακόμα πιο πολύ το στίγμα της τρομπέτας του σε πολλά είδη μουσικής και σε άλλο ρόλο, πιο σολιστικό.

Εκτός από την δισκογραφική καριέρα τραγουδιών σε γνωστούς καλλιτέχνες, ξεκινάει συνεργασίες δισκογραφικά με μεγάλους σολίστες, όπως ο Νίκος Σαλέας, Μάκης Τσίκος, Σταύρος Παζαρέντζης, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Μπάμπης Κεμανατζίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Νίκος Γκαντίδης κ.ά 




Σύντομα αναμένουμε να κυκλοφορήσει και το καινούργιο του άλμπουμ (2 τραγούδια του κυκλοφορούν ήδη στο YouTube) σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες από εξωτερικό, όπου παντρεύει την Τρομπέτα με το Κλαρίνο σε ρόλους σολιστικούς και δεξιοτεχνίας.
Τέλος ο Νίκος Ράλλης, ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά ''instrumental'' με τραγούδια διαφόρων ειδών : Latin, Balkan style, Ballad, Jazz, σε συνδυασμό με καταξιωμένους καλλιτέχνες !!!

Πάρτε μια μικρή γεύση :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks