Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Δείτε: Αναίμακτη ρινοπλαστική από το Myskin στη Νάουσα!

Το Myskin είναι κέντρο κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής Δερματολογίας στη Νάουσα. Οι δερματολόγοι μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία που πιθανώς έχετε.

Τι είναι η αναίμακτη ρινοπλαστική; (γνωστή και ως , ενέσιμη ρινοπλαστική, !)

Η  είναι μια απλή, μη επεμβατική διαδικασία που γίνεται από δερματολόγο, για τη βελτίωση της εμφάνισης της μύτης. Με τη βοήθεια εμφυτεύματος, συνήθως υαλουρονικού οξέος, καμουφλάρονται εξογκώματα, ή μικρά βαθουλώματα, διορθώνεται η πολύ λεπτή μύτη και εξομαλύνεται η πολύ “πεταχτή” άκρη της μύτης (ακρορίνιο).
ρινοπλαστική με υαλουρονικόΗ διαδικασία γίνεται στο ιατρείο, δεν απαιτείται νοσηλεία ούτε αναισθησία, ενώ γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι ο ασθενής μπορεί να έχει άποψη πάνω στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί (αν θέλει) να κρατά καθρέφτη και να αποφασίζουν μαζί με το δερματολόγο για τις διορθώσεις που επιθυμεί.

Για ποιον είναι η ενέσιμη ρινοπλαστική ιδανική;

Κάθε ασθενής με ελαφριά ή μέτρια δυσμορφία στη μύτη (εξογκώματα, βαθουλώματα, στενή ή πλατιά γέφυρα μύτης, πεταχτό ή πεσμένο ακρορίνιο) που δεν επιθυμεί την κλασική χειρουργική ρινοπλαστική, είναι ιδανικός για τη συγκεκριμένη μέθοδο.
Βελτιώνει άμεσα (την ίδια στιγμή) την εμφάνιση της μύτης και κατά συνέπεια όλου του προσώπου.

Πώς είναι η ανάρρωση;

Ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του. Για 1-2 ημέρες μπορεί η περιοχή να είναι ελαφρώς πρησμένη και κόκκινη.

Αποτελέσματα

ενέσιμη ρινοπλαστικήΣτο Myskin ενθαρρύνουμε τους ασθενείς μας να συμμετέχουν στην διόρθωση της εικόνας της μύτης τους. Το εμφύτευμα εγχύεται σε μικρές ποσότητες σε συγκεκριμένες θέσεις της μύτης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα έχετε καθρέφτη και θα σας ρωτάμε για το πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα, αν επιθυμείτε περαιτέρω διόρθωση του σχήματος και ποιο σημείο σας ενοχλεί. Έτσι ενώ ο δερματολόγος θα προτείνει τις διορθώσεις που θεωρεί ιδανικές, θα έχετε τον έλεγχο ως προς το τελικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν από 8 μήνες μέχρι και δύο χρόνια ανάλογα με το εμφύτευμα που θα χρησιμοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks