Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δείτε: Το πιάτο που ξετρέλλανε τους Κύπριους στις ''Τέσσερις Εποχές''

Με επίκεντρο την τοπική γαστρονομία και την σταθερά υψηλή ποιότητα, το υπέροχο εστιατόριο ''Τέσσερις Εποχές'' στο Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας, υποδέχθηκε  φιλοξενούμενους  από την Κύπρο οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα όπως:  μάντζα, μπάτζο, ντολμαδάκια με φύλλα από ξινόμαυρο, παραδοσιακή Ναουσαίκη πίτα και φυσικά, κρασί της Νάουσας.
Οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με τα τοπικά πιάτα και φυσικά με το φθινοπωρινό τοπίο του Αγίου Νικολάου.


Ένα μεσημέρι πλούσιο σε γεύσεις, ζεστασιά και φιλοξενία που ένωσε τη Λευκωσία με τη Νάουσα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks