Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

«Έλα Πιο Κοντά»: Ο Βασίλης Καρράς έρχεται με νέο τραγούδι!!!

Με καινούριο τραγούδι επανέρχεται ο Βασίλης Καρράς και συμπράττει με τον Bo.

Ο Βασίλης Καρράς δεν επαναπαύεται καθόλου και ανανεώνεται δισκογραφικά με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Έλα Πιο Κοντά», που έρχεται για να το αγκαλιάσουν όλοι οι θαυμαστές του.

Παραμένοντας πάντοτε συνεπής στο ετήσιο ραντεβού που δίνει με το κοινό, ο λαϊκός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το προηγούμενο φθινόπωρο την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, η οποία είχε τον τίτλο «Αλήτη Με Λένε».

Από το άλμπουμ ξεχώρισε ο προπομπός του, η επιτυχία – ύμνος «Πέρασε Ο Καιρός» που καθήλωσε χάρη στην αισθαντική ερμηνεία του Βασίλη Καρρά και απέκτησε έντονη ραδιοφωνική παρουσία επί σειρά μηνών.

https://www.facebook.com/MinosEmi/videos/10160464977165034/

Τη φετινή σεζόν, ο Βασίλης Καρράς συνάντησε επί σκηνής την Καίτη Γαρμπή μετά από 21 χρόνια και έχοντας στο πλευρό τους επίσης τον Χρήστο Μενιδιάτη, ξεκίνησαν τις κοινές εμφανίσεις τους από τη Θεσσαλονίκη για να τις μεταφέρουν στη συνέχεια στην Αθήνα.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο Βασίλης Καρράς θα κάνει το θερμόμετρο να φτάσει στα ύψη με το νέο τραγούδι του που τιτλοφορείται «Έλα Πιο Κοντά».

Στο τραγούδι υπάρχει και μία συμμετοχή – έκπληξη, καθώς θα ακούσουμε και τον αγαπημένο ράπερ Bo.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Μιχάλη Τουρατζίδη και τους στίχους συνυπογράφει ο Βασίλης Καρράς μαζί με τον συνονόματό του, Βασίλη Γιαννόπουλο. Τους rap στίχους έχει προσθέσει ο Bo.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Έλα Πιο Κοντά» κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks