ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ
ΟΔΟΣ : ΕΔΕΣΣΗΣ 17 (ΒΕΡΟΙΑ) - Τηλέφωνο : 23311 20342

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Δείτε: Εικόνες μετά το ατύχημα του Τζορτζ Κλούνεϊ !!!

Φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται να ανεβαίνει με δυσκολία τη σκάλα του αεροπλάνου - «Μπορεί να είχε σκοτωθεί», λέει η οικογένειά του - Τι είπε ο οδηγός που τον «εμβόλισε»

Οι πρώτες εικόνες με τον διάσημο ηθοποιό, έπειτα από το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη Σαρδηνία, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στις φωτογραφίες ο διάσημος ηθοποιός φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και ένα off-white παντελόνι φαίνεται να περπατά με δυσκολία, ενώ είναι εμφανείς οι εκδορές στα χέρια του. Μάλιστα, κρατιόταν και από την κουπαστή της σκάλας, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο, για το ταξίδι της επιστροφής τους στην πατρίδα τους μαζί με τα δύο παιδιά τους, Έλλα και Αλεξάντερ.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο προορισμός της οικογένειας Κλούνεϊ ή πότε θα επιστρέψουν στη Σαρδηνία, όπου ο ηθοποιός σκηνοθετεί τη μίνι σειρά «Catch 22».
Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στο NBC, η οικογένεια του ηθοποιού ανησύχησαν ιδιαίτερα για την κατάστασή του μετά το ατύχημα. «Οι οικογένειες ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα για να καθησυχάσουν ο ένας τον άλλον, ενώ τόνιζαν πόσο τυχερός ήταν ο Τζορτζ. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί», ανέφεραν οι αστυνομικοί.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη, όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός έπεσε πάνω στο σκούτερ του Τζορτζ Κλούνεϊ , δηλώνοντας ότι δεν είδε τον ηθοποιό γιατί τον τύφλωσε ο ήλιος.
Ο Κλούνεϊ πήγαινε από το σπίτι του στην Πουντάλντια στα γυρίσματα στην Όλμπια, της βορειοανατολική ακτή, όπου ο Ιταλός παππούς τον εμβόλισε. Το κράνος του καταστράφηκε με την πρόσκρουση πάνω στο αυτοκίνητο. Ο ηλικιωμένος άντρας δήλωσε στην Il Gionale: «Δεν είδα τίποτα, με είχε τυφλώσει ο ήλιος». Όπως πρόσθεσε, οι σωματοφύλακες τού είπαν: «χτύπησες τον Κλούνεϊ» και απάντησε: Ποιον;
«Τον Κλούνεϊ, τον ηθοποιό που γυρίζει ταινία στο αεροδρόμιο», ανταπάντησε ο σωματοφύλακας.
Ο Βινίλο δήλωσε έκπληκτος όταν έμαθε ότι ήταν ο Κλούνεϊ. Όπως είπε το κατάλαβε όταν συστήθηκε στους πυροσβέστες και στους υπόλοιπους που έσπευσαν στο σημείο της σύγκρουσης, λέγοντας «Γεια, είμαι ο Τζορτζ».
clooney1
clooney2
clooney3
clooney4
clooney5
clooney6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks