ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ
ΟΔΟΣ : ΕΔΕΣΣΗΣ 17 (ΒΕΡΟΙΑ) - Τηλέφωνο : 23311 20342

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Ο πραγματικός λόγος που οι παιδικές οδοντόβουρτσες έχουν χρωματιστές τρίχες!

Κάθε γονέας γνωρίζει την κρισιμότητα της στοματικής υγιεινής του παιδιού του και την αναγκαιότητα να τηρούνται οι κανόνες για την πρόληψη οποιασδήποτε οδοντικής πάθησης, όπως πλάκα, τερηδόνα, ουλίτιδα και στοματίτιδα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και να ενθαρρύνεται το παιδί να προσέχει τα δοντάκια του!

Οι περισσότεροι από εμάς, που είμαστε ενήλικες, δεν τα βουρτσίζουμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε τα δόντια μας. Επομένως μπορείτε να φανταστείτε τα μικρά παιδιά πόσο λάθος τα βουρτσίζουν.

Η έλλειψη τεχνικής, η βιασύνη αλλά και το ότι οι απλές οδοντόβουρτσες δεν μπορούν να φτάσουν παντού και να συμβάλλουν στην αφαίρεση της πλάκας είναι μερικές από τις αιτίες.

Τι συμβαίνει όμως με τις παιδικές οδοντόβουρτσες; Γιατί άραγε έχουν χρωματιστές τρίχες; Υπάρχει λόγος και είναι σημαντικός. 


Οι χαρούμενες, χρωματιστές οδοντόβουρτσες με αγαπημένους ήρωες του παιδιού μπορούν να μετατρέψουν το πλύσιμο των δοντιών σε παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τις απλές και αδιάφορες οδοντόβουρτσες των ενηλίκων, που δεν προσελκύουν καθόλου το ενδιαφέρον, οι πολύχρωμες τραβούν την προσοχή

Εκτός των άλλων όμως, οι παιδικές οδοντόβουρσες έχουν χρωματιστές τρίχες για να δείχνουν στο παιδί πού και πώς να τοποθετησει την οδοντόπαστα.

Γιατί τα περισσότερα παιδιά βάζουν λιγότερό ή περισσότερο οδοντόπαστα απ΄ όσο πρέπει.

Ετσι οι χρωματιστές τρίχες τους υποδεικνύουν πού να τοποθετήσουν την οδοντόπαστα όταν είναι να πλύνουν τα δόντια τους.

bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks