Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Σοκ: Στη φόρα γυμνές φωτογραφίες γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Εφιάλτης στο διαδίκτυο για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη, διέρρευσαν σε ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου και πλέον έχουν γίνει βορά στα «πεινασμένα» βλέμματα πάσης φύσεως ηδονοβλεψιών.
Αγνωστο παραμένει πώς αυτές οι εικόνες, που η ανύπαντρη τηλεπερσόνα τράβηξε προφανώς για προσωπική χρήση, βρέθηκαν σε χέρια επιτηδείων και πλέον κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο σαν μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Ενα πιθανό σενάριο είναι το hacking, δηλαδή να πήραν τον έλεγχο της συσκευής του κινητού της hackers, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στις φωτογραφίες της δίχως η ίδια να το αντιληφθεί.
Συνήθως, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις η «επίθεση» γίνεται αντιληπτή από το θύμα, καθώς οι hackers φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει δοκιμαστεί και στον χώρο της υποκριτικής, εμφανίζεται στη μία από τις εικόνες γυμνόστηθη μπροστά σε έναν καθρέφτη, έχοντας δίπλα της έναν άντρα, ο οποίος φορά μόνο το μποξεράκι του. Οπως φαίνεται, είναι εκείνη που τραβά τη φωτογραφία από το κινητό της τηλέφωνο.

περισσότερα : εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks