Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Θρήνος στην Βέροια:Σκοτώθηκε στο σκι νεαρός αθλητής ομάδας χάντμπολ!


ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!
Τραγωδία στην Βέροια με τον αθλητή της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Άκη Ψωμιάδη να χάνει την ζωή του ενώ έκανε σκι. 


Ο 20χρονος αθλητής είχε ανεβεί στο βουνό για νυχτερινό σκι, αλλά για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο Φίλιππος Βέροιας ανέφερε στην σελίδα του στο Facebook τα εξής για τον τραγικό χαμό του νεαρού αθλητή: «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιου του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακα μας Κώστα Ψωμιάδη». 
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης "παιδί" του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks