ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΚΟΡΑΚΚΑΣ
Παναγούλη 11 , Νάουσα / Τηλ. : 2332110170 & 6974 335 699

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ''ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ''

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης

'' DOCTORWASH '' - Χαραλαμπιδης Παναγιωτης
Επισκοπή Ναούσης / Τηλ.: 23320 44400

ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΖΗΣΗΣ

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Naouseika-Nea: Ξεκινούν από την Τετάρτη τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Βύρωνος

Το έργο αφορά σε όλο το μήκος της οδού από την  οδό Χρήστου Περδικάρη μέχρι τη συμβολή με την οδό Γεωργίου Περδικάρη.
Πρώτα θα γίνει αποκλεισμός τμήματος της οδού μήκους 150μ περίπου, από  την οδό Χρήστου Περδικάρη μέχρι τη συμβολή με την οδό Καμπίτη. Ο κυκλοφοριακός φόρτος, που προκύπτει από την οδό Χρήστου Περδικάρη, προς την Βύρωνος θα διοχετευτεί στην Πλατεία Τρόμπακα – Διοικητηρίου και στη συνέχεια στην οδό Γεωργίου Κωνσταντινίδη. Ομοίως και ο κυκλοφοριακός φόρτος προς την Βύρωνος, που προκύπτει από το δρομολόγιο Δημαρχίας ή Αλεξάνδρου Χωνού - Ρήγα Φεραίου – Ερμού.
Στη συνέχεια θα γίνει αποκλεισμός της διασταύρωσης Βύρωνος και Καμπίτη. Στην αρχή και στις διασταυρώσεις του δυτικού τμήματος της οδού Βύρωνος, στη διασταύρωση της οδού Αλεξάνδρου Χωνού με την οδό Καμπίτη και στη διασταύρωση της οδού Νικολάου Αναδολή με την οδό Εθνικής Αντίστασης οι οδηγοί θα ενημερώνονται ότι οι οδοί Βύρωνος, Καμπίτη και Εθνικής Αντίστασης-Καμπίτη, αντίστοιχα, θα είναι αδιέξοδοι δρόμοι. Στη διασταύρωση της οδού Νικολάου Αναδολή με την οδό Εθνικής Αντίστασης οι οδηγοί θα ενημερώνονται, ότι και το ανατολικό τμήμα της οδού Βύρωνος θα είναι αποκλεισμένο.
Τέλος θα γίνει αποκλεισμός τμήματος της οδού μήκους 180μ περίπου, από τη συμβολή με την οδό Καμπίτη μέχρι τη συμβολή με την οδό Γεωργίου Περδικάρη. Η κίνηση από το τμήμα της οδού Βύρωνος, που είχε αποκλειστεί στην Α' φάση, θα διοχετευτεί στην οδό Καμπίτη - Εθνικής Αντίστασης. Ομοίως και η κίνηση από το δρομολόγιο Πλατεία Καρατάσου - Καμπίτη, θα συνεχίσει στην οδό Καμπίτη - Εθνικής Αντίστασης. Στη διασταύρωση της οδού Νικολάου Αναδολή με την οδό Εθνικής Αντίστασης οι οδηγοί θα ενημερώνονται, ότι η οδός Εθνικής Αντίστασης - Καμπίτη θα είναι αδιέξοδος δρόμος και ότι και το ανατολικό τμήμα της οδού Βύρωνος θα είναι αποκλεισμένο. Ο κυκλοφοριακός φόρτος προς τις οδούς Γεωργίου Περδικάρη και Βεάκη από τις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Νοσοκομείου οδηγείται, αντίστοιχα, στις οδούς Νοσοκομείου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks