Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Myskin Νάουσα: Η αισθητική δερματολογία βοηθός της μέλλουσας νύφης !!



Χωρίς αμφιβολία το νυφικό, το χτένισμα, το μακιγιάζ μαζί με ένα τέλειο πρόσωπο και σώμα θα είναι η ολοκληρωμένη εικόνα της νύφης που θα πλημμυρίσει με χαρά, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση πρώτα από όλους την ίδια τη νύφη, τους καλεσμένους αλλά και θα αποτυπωθεί στην φωτογράφηση του γάμου.
Οργανώστε λοιπόν έγκαιρα ένα πρόγραμμα περιποίησης στο δερματολόγο σας για την αισθητική περιποίηση του προσώπου σας, του λαιμού, των χεριών και του σώματος.
Η αισθητική δερματολογία μπορεί να βοηθήσει την μελλοντική νύφη να αποτυπώσει ένα πρόσωπο όπως το ονειρεύεται για τη μεγάλη στιγμή του γάμου.
Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε μαζί ό,τι σας προβληματίζει στην εμφάνισή σας, να δώσουμε προτάσεις και λύσεις. Μαζί θα τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα απαλύνουμε τυχόν μικροατέλειες, θα δώσουμε λάμψη στο δέρμα σας και θα προβάλουμε τα δυνατά σας σημεία. Αρχίζουμε έγκαιρα ένα πρόγραμμα θεραπείας το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι και λίγες μέρες πριν το γάμο. Η έγκαιρη έναρξη κάποιων θεραπειών θα δώσει τον χρόνο που χρειάζεται στο δέρμα για να αναζωογονηθεί και θα αποφύγουμε τυχόν μικροπροβλήματα των θεραπειών τις μέρες πριν το γάμο.
Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί ξεκινώντας λίγους μήνες πριν τον γάμο, αλλά και ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα. Είναι ιδανικό να ξεκινήσουμε από νωρίς, ιδανικά 6 μήνες πριν το γάμο, αλλά και για τους βιαστικούς υπάρχουν θεραπείες της τελευταίας στιγμής που θα χαρίσουν λάμψη, φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση στη νύφη.

Οι θεραπείες που πρέπει να έχει υπόψιν  είναι οι παρακάτω:
Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους
Είναι μια απλή θεραπεία, γρήγορη και χωρίς ερεθισμούς, ενώ συνδυάζεται με άλλες θεραπείες της τελευταίας στιγμής.

Χημικά peeling
Μπορούν να γίνουν από 6 μήνες πριν αλλά και λίγες ημέρες πριν το γάμο χωρίς ερεθισμό. Ανάλογα με την εποχή που θα γίνει ο γάμος, επιλέγονται κατάλληλα peeling (ακόμα και το καλοκαίρι).

Ενυδάτωση δέρματος
Γίνεται μετά τον καθαρισμό του προσώπου με τον οποίο συνδυάζεται αρμονικά και αλληλοσυμπληρώνονται.

Botox
Σβήνει τις ρυτίδες έκφρασης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Εναλλακτικά γίνεται το MesoBotoxγια τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και το Mini/Baby-Botox για ποιο ήπιο αποτέλεσμα ή για περιορισμένες θέσεις. Γίνεται από 3 μήνες πριν το γάμο μέχρι και 1 μήνα πριν.

Filler (εμφυτεύματα) με Υαλουρονικό οξύ
Δίνουμε όγκο στα ζυγωματικά ή όπου αλλού χρειάζεται. Η θεραπεία στα χείλη θα δώσει ένα όμορφο περίγραμμα και όσο όγκο η νύφη επιθυμεί. Γίνεται από 6 μήνες πριν το γάμο μέχρι και 1 μήνα πριν.
Λιποδιάλυση
Γίνεται με έγχυση λιποδιαλυτικού κοκτέιλ σε τυχόν τοπικό λίπος όπως το πηγούνι, η κοιλιά ή οι γοφοί χωρίς επέμβαση. Γίνεται τουλάχιστον 2 μήνες πριν το γάμο.

Fractional Laser
Πλήρης αναζωογόνηση και σύσφιξη του προσώπου, λαιμού και χεριών. Δεν γίνεται το καλοκαίρι, ενώ καλό είναι να γίνεται τουλάχιστον 1 μήνα πριν το γάμο.

Μεσοθεραπεία
Με διάφορα μίγματα ουσιών γίνεται θεραπεία με μικροενέσεις αλλά και χωρίς με ειδικό μηχάνημα. Αντιμετωπίζεται η χαλαρότητα λεκέδες (πανάδες), δυσχρωμίεςκ.α..

Αυτόλογημεσοθεραπεία / PRP
Η πλέον εντυπωσιακή θεραπεία που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα του δέρματος. Χρησιμοποιούνται αυξητικοί παράγοντες από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, ενώ παράλληλα με τη θεραπεία κατασκευάζεται κρέμα με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες. Το PRP γίνεται όλο το χρόνο.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και την πτώση των βλεφάρων. Δεν γίνεται το καλοκαίρι και καλό είναι να απέχει τουλάχιστον 1 μήνα από την ημέρα του γάμου.

Νήματα
Γίνονται νήματα για σύσφιξη ή ανόρθωση του δέρματος. Γίνονται παντού στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.

Καλλυντικά
Ανάλογα με τον τύπου το δέρματός σας και τα μικροπροβλήματα που στοχεύουμε προτείνονται και τα αντίστοιχα προϊόντα περιποίησης.


                           Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, MD
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος - Δερματοχειρουργός

Οδός Ζαφειράκη 10, Νάουσα
Τηλ. 23320 52554

https://www.linkedin.com/in/stamatopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks