Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δείτε : Εντυπωσιακές εικόνες απο την επίδειξη κομμωτικής του Δήμου Ίντου στην Νάουσα !

 

HAIR SHOW ON AIR ! Δήμος Ίντος και η Παρέα του !!!
Μία εντυπωσιακά αξέχαστη βραδιά μας επεφύλαξε ο Δήμος Ίντος στο Boutique Hotel Dellagio την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σε ένα EVENT κομμωτικής που συζητήθηκε πολύ.
 
Ο Dimos Intos παρέα με τους Alex Georgakopoulos και Foris Theodosiadis έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εντυπωσιάζοντας με τα πρωτοποριακά τους κουρέματα σε 16 αντρικά μοντέλα το κοινό που κατέκλυσε το χώρο. Αν και κατά κύριο λόγο το Hair Show ήταν αντρική υπόθεση, την βραδιά τίμησαν πολλές γυναικείες παρουσίες, ενώ περίπου πάνω από 200 άτομα έγιναν όλοι μία παρέα !
 
Βασικός παρουσιαστής της βραδιάς ο Nίκος Παπαλεξίου ! Την παράσταση έκλεψαν τα Hair Tatoos στην παρουσίαση που έγινε αλλά και μετά κατά τη διάρκεια του πάρτυ που ακολούθησε, καθώς οι τρεις κομμωτές τολμούσαν μικρά σχέδια σε όποιον το ζητούσε. Με την δυναμική παρουσία του DJ Matopoulos οι καλεσμένοι είχαν ταυτόχρονα την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα προσφορά της Φάρμας Μπαντή και του ξενοδοχείου Dellagio, καθώς επίσης και να κερδίσουν πολλά δώρα με κλήρωση που ακολούθησε μετά, προσφορά της Εταιρείας Vitality’s George Bachatouris.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ :
 




 


G

 





πηγή φωτογραφιών : PHOTONET STUDIO TSIMPRIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks