Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αυτή είναι η ''τρελλή σαραντάρα'' που θα ξετρελλάνει τους Ναουσαίους !!!!


Η Τζένη Πετρομιχάλη (Νικολέτα Τσέλιου), δύο μήνες πριν, πάτησε τα… σαράντα!!! 
Χήρα, πλούσιας αλλά συντηρητικής οικογενείας, κάνει την επανάστασή της. Κόντρα στα δεδομένα της εποχής. Ερωτεύεται και αγωνίζεται να ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά της, παρά τις αντιρρήσεις των δικών της. «Μια τρελλή τρελλή… σαραντάρα» ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου μας από την «ΘΕΑτρική πινελιά», μια εξαιρετική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Εξηντάρα και μουσική επιμέλεια του στιχουργού Κώστα Κωτούλα. Στο ρόλο της Τζένης, η Νικολέτα Τσέλιου. Τα αδέρφια της, ο Σταύρος Εξηντάρας και η Τάνια Στόιου. Η αγαπημένη της φίλη, η Αγγελική Αντιφάκου. Στο ρόλο του Χατζηθωμά, ο Γιάννης Ράπτης. Οικονόμος της, η Ελισάβετ Στόιου. Σοφέρ, ο Παύλος Τσιλιγκερίδης. Φίλες, η Κρύστα Γιανκάκη και η Μαρία Μπαμπάτση. Στο ρόλο του καπετάνιου, ο Γιάννης Κουκούλος. Χαρίζει τη φωνή του ο Γιώργος Μακρογιώργος.


Στο μακιγιάζ η Δέσποινα Σιδηροπούλου. Κομμώσεις Ταμάρα Λογγινίδου. Κοστούμια Θεατρική πινελιά. Στον ήχο και στα φώτα ο Παναγιώτης Γιάτσης. Τεχνική υποστήριξη Παντελής Μάτσος.
Πρεμιέρα Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 8:30μμ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΝΑΟUSEIKA NEA
Επόμενες παραστάσεις 1 – 4 – 7 – 8 Φεβρουαρίου Είσοδος 5 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται στο CITY Espresso Bar καθώς και στα εκδοτήρια του θεάτρου από τις 6:30μμ, τις μέρες των παραστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks