Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η Βέροια καλωσόρισε το Ora Ερατεινή Ημαθία !



Μετά τη θριαμβευτική πανελλαδική αποδοχή και αναγνωσιμότητα που γνώρισε από τον κόσμο, αν και μετρά μόλις 11 μήνες ζωής, το Ora Θεσσαλονίκη, μετά το Ora Athens «ταξίδεψε» στη Βέροια, για να εγκαινιάσει τη νέα του ενότητα, Ora Ερατεινή Ημαθία, αφού έκανε μια στάση λίγους μήνες πριν στον Νομό Πέλλας, εγκαινιάζοντας το Ora Πέλλα.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Sala του  Πολυχώρου Ελιά, τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Βεροίας, Καμπανίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμων, η Βουλευτής Ημαθίας κ. Γεωργία Μπατσαρά, ο Δήμαρχος Βέροιας κ.  Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης του δήμου Νάουσας κ. Χρυσούλα Πασχούλα, ο Πρόξενος του Λουξεμβούργου κ. Γιάννης Βεργίνης, ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης κ. Απόστολος Τασκούδης, οι εκπρόσωποι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θεσσαλονίκης (Μ.Α.Ζ.Ι.), αξιότιμες κυρίες Ευαγγελία Βαφειάδη και Δέσποινα Χρυσαφίδου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kyana Hellas κ. Γιάννης Βασιλειάδης, η γνωστή hair stylist των επωνύμων και ιδιοκτήτρια του hair studio Excellence by Christine κ. Χριστίνα Αλεξάνδρου, ο καταξιωμένος και πολύ γνωστός στους κοσμικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους, δημοσιογράφος κ. Βασίλης Παπαβασιλείου καθώς και σύσσωμος ο επιχειρηματικός, δημοσιογραφικός και καλλιτεχνικός κόσμος της πόλης.

Στην υποδοχή τους περίμεναν τα πανέμορφα κορίτσια του Ora Θεσσαλονίκη ενώ το κέρασμα του πρώτου ποτού ανέλαβαν δυο Βεργιώτισσες φορώντας παραδοσιακές στολές.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν έντονα το «παρών» και γέμισαν ασφυκτικά την αριστοκρατική αίθουσα δημιουργώντας το αδιαχώρητο, απολαμβάνοντας τον πλούσιο μπουφέ με τα γευστικά εδέσματα και άφθονο κρασί.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχτηκε επίτιμη πρόεδρος του Ora Θεσσαλονίκη η κυρία Δέσποινα Χρυσαφίδου και επίτιμος πρόεδρος του Ora Ημαθία ο κύριος Απόστολος Εμμανουηλίδης, με πρόταση του οποίου η ενότητα Ora Ημαθία μετονομάστηκε σε Ora Ερατεινή Ημαθία.

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασε ο gentleman των ΜΜΕ Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκομένους για την ευγλωττία  και το χιούμορ του. Τη βραδιά «έντυσαν» μουσικά οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, οι οποίοι άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων και ανέβηκαν πολλές φορές στη σκηνή για encore, ύστερα από απαίτηση του κοινού, ενώ παραδοσιακούς χορούς χόρεψε το Λύκειο Ελληνίδων της Βέροιας.


Η βραδιά συνεχίστηκε με την κλήρωση ενός χειροποίητου κοσμήματος της  σχεδιάστριας κοσμημάτων Λίνας Τουπεκτσή και 2 ταξίδια για ονειρεμένα Χριστούγεννα στη Βιέννη από το Vergina Travel. Κανένας βέβαια δεν έφυγε παραπονεμένος αφού σε όλους τους παρευρισκομένους δόθηκαν δώρα από το Ora Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Kyana Hellas.

Τέλος οι ιδιοκτήτες του Ora Θεσσαλονίκη Πόπη Μαρτάκη και Κωνσταντίνος Κιάφας ευχαρίστησαν έναν έναν ξεχωριστά όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και αγκάλιασαν με τόση ζεστασιά το Ora Ερατεινή Ημαθία.

Σημαντικό ρόλο στο party εγκαινίων του Ora Ερατεινή Ημαθία έπαιξαν οι παρακάτω χορηγοί: F2G, Vergina Travel, Excellence by Christine, Kyana Hellas, Avant Garde, Energybay.gr, Κτελ Ημαθίας, Κιβωτός, Prive, Punto del Caffé, Milletre, Ελιά.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπο την αιγίδα του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks