Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

''Βραχιόλια και Κολιέ'' : Δείτε την νέα Κολεξιόν !!!































Η κρίση γεννάει ιδέες, φέρνει έμπνευση, ολοκληρώνεται με δημιουργία. 
Αυτό είναι το motto της Λίνας . Το motto μιας γυναίκας που σκέφτηκε, και βρήκε λύση να ανταποκριθεί στα σημερινά δεδομένα. Στην αρχή ως Hobby και δοκιμή, πάντα όμως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, εξελίχθηκε σε μια γόνιμη επιχείρηση που αναπτύσσεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο.  Ετσι δημιουργήθηκε η επιχείρηση
«Βραχιόλια και Κολιέ».
Τα υλικά που χρησιμοποιεί  είναι κυρίως το ορειβατικό κορδόνι , τα βαμβακερά νήματα και οι αλυσίδες εμπλουτίζοντας την γκάμα με δέρματα, suede, επίχρυσα μεταλλικά στοιχεία, χάντρες, κρύσταλλα πέρλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί στο μυαλό της  να δημιουργήσει ένα αρμονικό και συγχρόνως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. 
Η συμβουλή που έχει να μας δώσει η Λίνα ως σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι να φοράμε κάτι όχι μόνο γιατί είναι μόδα αλλά γιατί νιώθουμε όμορφα μέσα από αυτό. Δεν χρειάζονται υπερβολές και ακρότητες. Αναδείξτε τα κοσμήματα σας με minimal ρούχα και κερδίστε το στοίχημα του style και του glam.
Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το κόσμημα που επιθυμεί από την σελίδα Βραχιόλια και Κολιέ  στο Facebook : https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie/timeline  ή στέλνοντας μήνυμα στο 
e-mail:  linatoup@yahoo.gr 
Όλα τα κομμάτια είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα, προσαρμόζονται και μεταλλάσσονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών και αποστέλλονται με courier με αντικαταβολή μέσα σε 3 ημέρες. 

Αξίζει να έχετε και εσείς ένα κομμάτι της Λίνας στη συλλογή σας . . . !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks