Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Voulis Chemicals : Η μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση για την προστασία και περιποίηση του αυτοκινήτου !


Πριν λίγες μέρες είχαμε την τιμή να συναντήσουμε στην Νάουσα απο κοντά , τον άνθρωπο που κατάφερε να δημιουργήσει την μεγαλύτερη Ελληνική επιχείρηση για την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου.
Ο λόγος για τον κ. Βούλη Γεδεών , τον ιδρυτή της εταιρείας
''Voulis Chemicals''.
Επισκεφτήκαμε την έδρα της επιχειρήσης στην Νάουσα , όπου μας υποδέχτηκε η πάντα χαμογελαστή κ.Ελένη (Λέλα) , η οποία είναι και ο αφανής ήρωας της επιχείρησης.
Εκεί βρήκαμε και τον κ.Γεδεών , στο γραφείο του , να μελετάει και να οργανώνει τα πλάνα του για την επιχείρηση.
Η εταιρεία , ιδρύθηκε το 1983 και πρόκειται για βιομηχανία παραγωγής χημικών προιόντων για τον καθαρισμό , την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου.
Όπως μας είπε και ο κ.Γεδεών , στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Νάουσα , μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Σήμερα αποτελούμε την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο αυτό. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ επιδιώκουμε την συνεχή επέκταση μας. 

Για τη "Voulis Chemicals " βασικός άξονας των προσπαθειών  είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών της. 
Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυων συνεργατών σε :
Τουρκία
Κόσοβο
Σερβία
Αλβανία
Αζερμπαιτζάν
Βοσνία
Ρουμανία
Ρωσσία


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση , μπορείτε να επισκεπτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση :
http://www.voulis.com

και το επίσημο προφίλ τους στο Facebook :

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ κ.ΓΕΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks