Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΛΙΝΑ ΤΟΥΠΕΚΤΣΗ: Μια καλλιτέχνης χειροποίητων κοσμημάτων από τη Βέροια !



Το ταλέντο του κάθε ανθρώπου δεν κρύβεται. Η Λίνα Τουπεκτσή μια καλλιτέχνης χειροποίητων κοσμημάτων. Λατρεύει τη δουλειά της, έχει μεράκι και πάθος γι’αυτήν. Είναι από τους ανθρώπους που βάζει πρόγραμμα και στόχους.
Η Λίνα που ζει και έχει την επιχείρησή της στη Βέροια, είναι από τα άτομα που κοιτούν μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Γι’αυτό και με τις πελάτισσές της έχει ιδιαίτερες σχέσεις. Πριν από κάθε παραγγελία, μιλά μαζί τους, συζητά για το παραμικρό.

Η ιστορία της Λίνας Τουπεκτσή μπορεί να αποτελέσει έναυσμα και για πολλούς από εμάς. Δεν «έσκυψε» το κεφάλι στις δυσκολίες κι αποφάσισε να το αντιμετωπίσει. Οταν η κρίση της χτύπησε την πόρτα, χάνοντας τη δουλειά της, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο και βρήκε τη λύση. Το ταλέντο που είχε στη δημιουργία κοσμημάτων – ασχολήθηκε αρκετά χρόνια έχοντάς το ως χόμπι – ήταν εκείνο που της έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Με μικρά βήματα και πολύ υπομονή κατάφερε να προωθήσει τη δουλειά της.
Η Λίνα είναι μια σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα. Εχει δίδυμα παιδιά. Εχει βάλει όμως, πρόγραμμα στη ζωή της.  Οπως λέει η ίδια η κρίση γεννάει ιδέες. Φέρνει δημιουργία. Μπορεί να φέρει ένα υγιές αποτέλεσμα.
«»Ξεκίνησαν τον Οκτώβριο το 2013 να ασχολούμαι επαγγελματικά. Οταν έχασα τη δουλειά μου. Ηταν καταστροφή… Επρεπε να βρω τρόπο να συνεισφέρω στην οικογένειά μου. Είχα ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με τα χειροποίητα κοσμήματα, το λάτρευα, ήταν όμως, το χόμπι μου. Αλλά, είμαι άνθρωπος του προγράμματος, και το γεγονός να χάσω τη δουλειά μου με κλόνισε. Για να διαχειριστώ το άγχος και τη στεναχώρια μου το έκανα ως βιοποριστική ανάγκη. Ετσι δημιούργησα το «Βραχιόλια και Κολιέ», επισημαίνει η Λίνα.

 Τις δημιουργίες της Λίνας Τουπεκτή «Βραχιόλια και Κολιέ»  μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα στο facebook:
https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail: linatoup@yahoo.gr  
πηγή :  http://news.makedonias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks