Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δείτε τί έγινε στην μεγαλειώδη επίδειξη του Γιάννη Σισμανίδη στη Βέροια ! (εικόνες)



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Moda Show, που για μια ακόμη φορά, έστησε με
μεράκι ο Γιάννης Σισμανίδης, στο cafe "4 Εποχές" στη Βέροια , με την σελίδα μας μεγάλο χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ..... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : 



































Ο Γιάννης Σισμανίδης μας έκανε την παρακάτω δήλωση :
"Εχω συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα και είχα πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.
Η χτεσινή μου εκδήλωση ήταν κάτι σαν ένας απολογισμός, όπως το φανταζόμουν, με πολλά συναισθήματα, χαρά και συγκίνηση, για όλους αυτούς που είναι δίπλα μου και με τιμούν, όλα αυτά τα χρόνια, και μετά από τόσες επιτυχίες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και μας αγκάλιασαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα, τα μοντέλα και την παρουσιάστρια, την επιχείρηση "4 ΕΠΟΧΕΣ" που μας φιλοξένησε, τους χορηγούς επικοινωνίας Ναουσέικα Νέα, kozanilife.gr και olathessaloniki.com, τον Μιχάλη Βακιρλή για όλα αυτά τα χρόνια της άψογης συνεργασίας.
Επίσης αυτή η εκδήλωση δεν θα γινόταν χωρίς τους χορηγούς μας, τα καταστήματα γυναικείας ένδυσης "Small", που με τα ρούχα τους λάμπρυναν την εκδήλωση, το κομμωτήριο της κ. Αγνής Μωυσιάδου, που επιμελήθηκε με λεπτομέρεια τις κομμώσεις των μοντέλων, το Ινστιτούτο Αισθητικής της Αντιγόνης Χαραλαμπίδου για το εκπληκτικό μακιγιάζ, τα υπέροχα εσώρουχα Lenceria, της συνεργάτιδας μου Μαρίνας Παπαδοπούλου.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην στυλίστρια Γιώτα Κουντουρά, το κατάστημα οπτικών της κ. Ελένης Πελεκίδου, το κατάστημα Αtlas Power και τους φίλους μου Στέλιο Μούρλα και Γιώργο Νάτσιο, που πάντα στέκονται δίπλα μου.
Ολοι αυτοί, μαζί με τον Ακη Κλαδά, τον Αντώνη Μπούκα και τον Μπάμπη Τσιφλίδη της Tsiflidis security, πάντα στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας μαζί με όλους τους χορηγούς που μας τίμησαν και μας τιμούν και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....Συνεχίζουμε δυναμικά...."

πηγή : http://www.olathessaloniki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks