Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη !



Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.20 το βράδυ της Δευτέρας στην Κοιλάδα των Τεμπών και συγκεκριμένα στο 384ο χλμ. στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με νταλίκα και Ι.Χ., με δύο ανθρώπους να έχουν ανασυρθεί νεκροί. Τεράστια είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας. Ειδικότερα, στο σημείο έχουν σπεύσει 18 ασθενοφόρα απ' όλη τη Θεσσαλία, ενώ περιπολικά με αστυνομικούς έχουν διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Η διέλευση των οχημάτων πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απεγκλωβισμού επιβατών.

To zougla.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ανέφερε ότι απεγκλωβίστηκαν πέντε άνθρωποι, χωρίς ακόμα να είναι σε θέση να διευκρινίσει αν ήταν νεκροί. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός Ι.Χ., με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επεδίωξε να προσπεράσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

πηγή : http://www.zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks