Με τον πετυχημένο σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή "μαγειρεύετε οικονομικά" στο ΣΚΑΙ, έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Βαλάντης Αντωνίου, στα πλαίσια της μεγαλύτερης ελληνικής έκθεσης κρέατος, η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Βησσαρίωνας και Βαλάντης συζήτησαν για χριστουγεννιάτικες συνταγές, τις οποίες σύντομα θα δούμε στις προθήκες του κρεοπωλείου ΒΑΛΑΝΤΗΣ στην Χρ. Λαναρά 16 στη Νάουσα.
Η συνάντηση πάντως εκτός από το οικονομικό του μαγειρέματος, περιελάμβανε και το ...νόστιμο, αφού τα κρέατα του ΒΑΛΑΝΤΗ προέρχονται ΟΛΑ από ελληνικά ζώα, γεννημένα και μεγαλωμένα στις φάρμες της Βόρειας Ελλάδας και δεν της Βόρειας Ευρώπης ή της Βόρειας Βαλκανικής!
Τις επόμενες μέρες μέσα από το site ( http://kreopolio-valantis.gr) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ( οπτικά φυσικά!) παραδοσιακές ναουσαίικες συνταγές, με χοιρινό από τον Βαλάντη, βγαλμένες μέσα από το βιβλίο του κ. Νίκου Σπάρτση, "τα παραδοσιακά μας φαγητά στη Νάουσα".