Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Θρήνος απο το θάνατο του Γιάννη και της Αντωνίας , αδέρφια απο το Μακροχώρι !

Θρήνος για τον Γιάννη και την Αντωνία
έφυγαν μαζί τα αδέρφια....
...σαν σε γάμο....με μπομπονιέρες.....ο Γιάννης γαμπρός......η Αντωνια νύφη....και η Ορχήστρα να παίζει.Όχι όμως έτσι όπως τα  περίμεναν όλοι στην οικογένεια.

Ο Γιάννης 24 ετών και η Αντωνία 20 ετών ποντιόπουλα απο

το αιματοβαμμένο  Μακροχώρι Ημαθίας ταξίδεψαν για την

γειτονιά των αγγέλων  .






Η Αντωνία , διακεκριμένη αθλήτρια στο καράτε (αθλήτρια του Πανημαθιακού Συλόγου Βέροιας) και ο αδελφός της Γιάννης, έχασαν την ζωή τους 03.00 τα  ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο στη Βέροια όταν η μηχανή, η μεγάλη αγάπη του, που οδηγούσε ο δεύτερος  εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε τοίχο. .



Σε δρόμους με λουλούδια χιλιάδες φίλοι,γνωστοί και συγγενείς πήραν στους ώμους τα δυο κατάλευκα φέρετρα με τα αδικοχαμένα αδέρφια και τα συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία.

 Η προπονήτρια της Αντωνίας, Ρένα Πανετσίδου-Χασιώτου  σε μήνυμά της αναφέρει: ''Ναι, ήταν απο τις καλύτερες αθλήτριές μου στο καράτε και απο τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν απο τον Πανημαθιακό ΑΣ Καράτε. Όλος ο κόσμος και ειδικά ο χώρος του καράτε γνώριζε το ταλέντο της Αντωνίας, το χαμόγελό της, το χαρούμενο πρόσωπό της και τη ζεστή ψυχή της. Όλοι θρηνούμε για το χαμό της. Εύχομαι καλό ταξίδι στην Αντωνία μου και στον αδελφό της Γιάννη.''
Μήνυμα  της Πρωταθλήτριας Βίκυς Πανετσίδου το οποίο αναφέρει: ''Έτσι χαμογελαστή σε είδα σήμερα, σαν να κοιμόσουν πανέμορφή μου, δίπλα στα μετάλλια και τα κύπελα σου και στο κάτασπρο νυφικό! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ ΜΟΥ Να μας προσέχεις απο κει πάνω....και εσυ Γιάννη μου καλό σου ταξίδι''

Καλό παράδεισο και στους δυο σας .

πηγή : http://araets.blogspot.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks