Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

To PcServiceSpot παρουσιάζει : Samsung Galaxy S4




Η ετήσια κυκλοφορία του επόμενου Galaxy S θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για το οικοσύστημα του Android και όχι άδικα αφού η ναυαρχίδα της Samsung είναι με διαφορά το best seller smartphone ολόκληρης της πλατφόρμας της Google.
Από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου τον Μάρτιο του 2010 έως την κυκλοφορία του Galaxy S4 φέτος, η Samsung έχει επιδείξει σαφή πρόθεση να εξοπλίζει κάθε μέλος της σειράς Galaxy S με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και αρκετή προσπάθεια διαφοροποίησης στο λογισμικό με μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλο android smartphone.

Σε συνδυασμό με τις τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες οι οποίες ξεκινάνε από την ολοένα και πιο εντυπωσιακή επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η Samsung έχει καταφέρει όχι μόνο να πουλάει εκατομμύρια Galaxy S αλλά να παίξει ακριβώς στο ίδιο γήπεδο με την Apple όσον αφορά την αναμονή κυκλοφορίας του επόμενου Galaxy S δημιουργώντας παρόμοιο θόρυβο και προσμονή η αλλιώς hype.



Ως φυσική συνέχεια των παραπάνω, το Galaxy S4 παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα στη Νέα Υόρκη με κάθε επισημότητα, στην έδρα του μεγαλύτερου αντιπάλου της Samsung, της Apple και του iPhone. Κρατώντας στα ίδια περίπου επίπεδα το σχεδιασμό, και προχωρώντας στις αναμενόμενες βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα αλλά και στο λογισμικό, το Galaxy S4 φαίνεται ικανό να διατηρήσει τα πρωτεία στην κυκλοφορία των Android συσκευών αν και ο ανταγωνισμός φαίνεται πολύ πιο έντονος από ποτέ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks