Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο μοναδικός ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΟΥ του ''Ρόδον'' live stage !


Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 27 Σεπτέμβρη ο Κώστας Ηλιού έρχεται σε πρώτη επαφή με την μουσική και γενικότερα με το τραγούδι σε πολύ μικρή ηλικία.
H αγάπη και το μεράκι του για την μουσική τον βρίσκει με μια κλασική κιθάρα στα χέρια η οποία ήταν για δεξιόχειρες ενώ αυτός αριστερόχειρας!
Αυτό όμως σε εκείνη την ηλικία δεν ήταν εμπόδιο για εκείνον αφού η όρεξη και το πάθος του τον έφτασε να βρίσκει μόνος του τον τρόπο παιξίματος που μέχρι σήμερα κατέχει και πάντα αυτοδίδακτος !
Παράλληλα άρχισε δειλά δειλά να τραγουδά τραγούδια που αγαπούσε πολύ και έμελλε με αυτά να τον ακούσουν κάποιοι μεγαλύτεροι του και να τον παροτρύνουν να συνεχίσει όπως  φυσικά και έγινε.

Οι γνωριμίες του με ανθρώπους του χώρου π.χ μουσικούς, τραγουδιστές οι οποίοι απ την πρώτη στιγμή αναγνώρισαν το ταλέντο και το χάρισμα που έχει σαν τραγουδιστής του έδειξαν εκτίμησή και σεβασμό και έτσι δεν άργησε η ώρα που κατηφόρισε στην πρωτεύουσά και να ξεκινήσει συνεργασίες με γνωστούς τραγουδιστές (Κουρκούλης , Κελεκίδου, Θεωδορίδου, Κιάμος, Γονίδης, Κοκκίνου, Μελάς,Τάσσιος, Πάζης, Μαζωνάκης κ.α) και σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά των Αθηνών!!

Λίγα χρονιά αργότερα υστέρα από πολύ αγώνα και επιμονή ο Κώστας ετοίμασε την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο ^^ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ^^ που κυκλοφορεί από την IMPACT MUSIC!!!

Ήδη ξεχώρισαν το ''Σ ΑΓΑΠΩ'',''ΦΙΛΑ ΜΕ'' και το ''ΕΛΑ ΑΠΟΠΟΨΕ''!! 
Τη δουλειά αυτή ανέλαβε σε σύνθεσή και ενορχήστρωση ο Σταύρος Παζαρέντσης, επίσης έχουν γράψει στίχους ο Ηλίας Φιλίππου και ο Άκης Μίσκος !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks