Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η πανέμορφη τραγουδίστρια Έμιλυ Λεβαντή σε αποκλειστική συνέντευξη !




Κυρία Έμιλυ Λεβαντή καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε πολύ που δεχθήκατε να δώσετε την πρώτη σας διαδικτυακή συνέντευξη στο blog μας.
Καλησπέρα και απο μένα και σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε για αυτή την όμορφη συνέντευξη. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες !

Πως αισθάνεστε που εμφανίζεστε στην Βέροια , στις "Μορφές" live;
Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα σε έναν τόσο υπέροχο χώρο και η πρόταση του επιχειρηματία κ.Παπαδόπουλου , αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα.Το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης είναι σταθμός για τον κάθε καλλιτέχνη και μια γερή βάση για να συνεχίσει πιο δυναμικά σε αυτόν τον χώρο.

Τί σημαίνει για εσάς η λέξη ''μουσική'' ;
Η μουσική υπάρχει στη ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συμμετείχα σε χορωδίες με παραστάσεις στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, αλλά και σε γκρουπάκια από 14 χρονών. Επαγγελματικά ασχολούμαι εδώ και δυο χρόνια. Ξεκίνησα φωνητική και ορθοφωνία με πολύ αξιόλογους δασκάλους όπως ο Χρήστος Λυριτζής, ο Γρηγόρης Πυριαλάς και η Εύα Βασιλειάδου.

Και 1 δύσκολη ερώτηση : Είναι και θέμα γνωριμιών στον χώρο για να σε προωθήσουν ανάλογα ;
Σίγουρα όλα παίζουν ρολο σε έναν άνθρωπο , στον περίγυρο του και στην ομάδα που συνεργάζεται, και μέσα σε αυτή την ομάδα έχουν να κάνουν και οι γνωριμίες . Πάντα ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος , έχει τύχει να πούμε ααα ωραία έχει γνωριμίες αυτός , εφόσον όμως καταφέρνει και παραμένει ένα σεβαστό διάστημα στο χώρο πάει να πει ότι κάτι έχει αυτός ο άνθρωπος και ο κόσμος κάτι βλέπει, οπότε  καλά κάνει ο καθένας και χρησιμοποιεί τα μέσα που έχει στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτή την συνέντευξη !
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές , χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες.
Η χαρά είναι δική μου.
Εύχομαι το νέο έτος , να δώσει λίγη αισιοδοξία σε όλους τους Έλληνες.Περνάμε δύσκολες μέρες και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά για ένα καλύτερο αύριο.
Υγεία , αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.
Σας προσκαλώ στις Μορφές live στην Βέροια , για να περάσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks