Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ : Το επιχειρηματικό αστέρι της Νάουσας !

Ο ιδιοκτήτης του Cafe CITY και του Drive2city 
Γιώργος Τριανταφύλλου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει καθημερινά τον καλύτερο δυνατό εαυτό του για να κρατήσει τις 2 επιχειρήσεις του στην κορυφή.
Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός  ότι δουλεύει συνέχεια και προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο.
Άριστος γνώστης του αντικειμένου και πολύ καλός στις δημόσιες σχέσεις καταφέρνει και κρατάει την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές στις επιχειρήσεις του.Εκτενή αναφορά στα gossip της Νάουσας έχει γίνει για την ανατρεπτική του κόμμωση ενώ οι στυλιστικές του επιλογές διακατέχονται από casual και image!!! Στην πιάτσα θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά και δεν έχει δώσει δικαίωμα για την προσωπική του ζωή.Όσο για την ομορφιά του  δεν θα θέλαμε να πούμε πολλά πράγματα.Αφήνουμε  το γυναικείο κοινό της πόλης μας να εκφραστεί...
Αυτός είναι ο διάσημος επιχειρηματίας της Νάουσας
Γιώργος Τριανταφύλλου που μας συναρπάζει καθημερινά...

1 σχόλιο:

  1. Μίλτο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ βέβαια γιατι πιστεύω πως ο κάθε επιχειρηματίας ο κάθε μαγαζάτορας προσπαθεί για το καλύτερο της δουλειάς του να εξυπηρετησει και να ευχαριστήσει τον κόσμο. Η καλή προσπάθεια γίνεται ΠΡΩΤΑ απ τους συνεταίρους μου του CITY ΣΠΑΝΟ ΚΩΣΤΑ,ΓΙΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΛΑΝΤΗ,ΣΤΑΘΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και της σχολής ΒΑΔΟΛΑ ΧΡΗΣΤΟ και ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΗΛΙΑ που ήμαστε μια οικογένεια και γι αυτό πιστεύω βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα.Προσπαθούμε όλοι ώστε να κρατήσουμε τις δουλειές μας να τις συντηρήσουμε πλέον γιατι εκεί εχουμε φτάσει όλοι και γι αυτό αγωνιζόμαστε πιο πολύ.Αν θέλεις ανοίγουμε κομμωτήριο μαζί...Πλάκα κάνω.
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks