Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΒΕΡΝΑ ''ΧΑΡΑΜΑ'' ΣΤΟ ΑΡΚΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ !!!

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, εκεί που η φύση και ο άνθρωπος ζουν μαζί αρμονικά και ο χρόνος μοιάζει να μην βιάζεται να ανταμώσει το σήμερα, συναντάτε το "Χάραμα". 
Πολύ μεράκι, πέτρα και ξύλο, έμπνευση από το χθες και μαστορικά χέρια της περιοχής συνέθεσαν ένα παραδοσιακό κτίσμα, ζεστό, φιλόξενο και πάνω από όλα πρόθυμο να αγγίξει το γούστο σας, αλλά και να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις.

Από το 1992, η ταβέρνα «Χάραμα» ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από τον Στέφανο Λαφάρα. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει πόλος έλξης και να δέχεται κόσμο από όλοι την Ελλάδα.
Το μεράκι και η αγάπη για την καλύτερη κουζίνα είναι είναι η ανταπόδοσή μας, στην προσέλκυση του κόσμου.




Γεύσεις από το χθες, κυνήγι, παραδοσιακά πιάτα βγαλμένα από συνταγές της περιοχής, που διέδωσαν στόμα με στόμα οι παλαιότεροι και στόλισαν με τις δικές τους πινελιές οι νεότεροι, σας τις προσφέρουμε σήμερα. 
Ο φούρνος με τα ξύλα ανάβει, όπως και τότε, από το πρωί, για να ψήσει το ψωμί και τις μαγειρεμένες λιχουδιές. Τα μπαχάρια και αυτά ολόφρεσκα από το βουνό, χαρίζουν τον μύρο τους, ενώ το κρέας, το κυνήγι και τα λαχανικά είναι όλα της περιοχής.​











Μια μεγάλη γκάμα κρασιών ανά χρονολογία υπάρχει στο κελάρι μας, από την περιοχή της Νάουσας.
Για παλαιωμένο κρασί μη διστάσετε να ρωτήσετε τον ειδικό μας…



Επικοινωνήστε μαζί μας αν θα θέλατε κάποιο παλαιωμένο κρασί, καθώς και για κρατήσεις.

Ονοματεπώνυμο: Στέφανος Λαφάρας

Email: info@xarama-arkoxori.gr

ΙΝΤΕΡΝΕΤ :   www.xarama-arkoxori.gr

Τηλέφωνο: 2332021125


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks