Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ «ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠ ΌΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ'ΟΛΑ»



Γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Εξάρχεια. 
Ξεκίνησε τα πρώτα της μαθήματα πιάνο στο ωδείο Εξαρχείων με τον Κώστα Βενετσάνο. Ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο ωδείο Νέας Σμύρνης και να τραγουδάει επαγγελματικά.
Η πρώτη της συνεργασία ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη. Ακολούθησε η πρώτη της επαφή με την δισκογραφία κάνοντας ένα ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο σε δίσκο του.
Συνεχίζοντας την πορεία της στα μουσικά μονοπάτια οι συνεργασίες της ήταν πολλές και αξιόλογες.
Δούλεψε με Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημήτριου, Βασίλη Καρρά, Νότη Σφακιανάκη, Αντώνη Ρέμο, Αντώνη Βαρδή, Καίτη Γαρμπή, Αντύπα, Δημήτρη, Κοντολάζο, Θέμη Αδαμαντίδη, Αλκαίο, Βαλάντη, Γιάννη Σπανό, Κώστα Χατζή, Νίκο Μακρόπουλο, Νίκο Βέρτη και άλλους γνωστούς τραγουδιστές.
Συνέχισε μαθήματα φωνητικής με τη Δέσποινα Κάτσαρη και ετοίμασε τη πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο ΤΡΕΛΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ από τη SONY MUSIC.
Παράλληλα εμφανιζόταν σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη που είναι όπως λέει η δεύτερη πατρίδα της γιατί έκτος του ότι ο πατέρας της κατάγεται από τις Σέρρες και από πολύ μικρή είχε όμορφες εικόνες από αυτή, το κοινό της την αγκάλιασε και τη στήριξε πολλές φορές.


Ακολούθησε η δεύτερη δισκογραφική δουλειά ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ σε στίχο Νίκο Βαξεβανέλη και μουσική Βασίλη Κελαιδή από τη UNIVERSAL MUSIC. Το Δεκέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε και την επόμενη δουλειά της με τίτλο ΣΕ ΜΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ σε στίχους και μουσική ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ από τη VIROUS MUSIC.
Toν Σεπτέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Θλιμμένες Κυριακές», σε μουσική ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ και στίχους ΡΑΦΑΗΛ.
To νέο της τραγούδι «ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠ ΌΛΟΥΣ», σε μουσική ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ και στίχους ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΑΠΗ το λάτρεψε από τη πρώτη στιγμή που το άκουσε!
Εύχεται να το αγκαλιάσετε με αγάπη όπως κι αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks