Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΜΑΓΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ Η ΑΘΗΝΑ ΠΕ΄Ι΄ΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ !!

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ , Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ , ΝΑΟΥΣΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ , ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΟΥ !!!


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ , ΟΠΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΜ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ Φ.Ε.Ν , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ , ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ....

Naoussaios : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ !!!

5 σχόλια:

  1. Αγγελικη φωνη... χωρις περιττα λογια... αξιζει να παει μπροστα... να γινει καλλιτεχνιδα επαγγελματιας... λαμπεις καθε φορα που τραγουδας αθηνα! συγχαρητηρια και καλη συνεχεια στην πορεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα σας λόγια.... νά στε όλοι καλά.... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια να λεγεται... και οι καταξιωμενοι καλλιτεχνες πρεπει να φαινονται... να πηγαινουν ψηλα...οσοι διαθετουν φωνη σαν τη δικη σου να αναδεικνυονται και παραπερα απο τη Ναουσα... σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανεις μια λαμπρη καριερα στο τραγουδι γιατι σου αξιζει... και ανυπομονουμε την επομενη φορα που θα σε ακουσουμε να τραγουδας και παλι... συγκινουμαι ειλικρινα καθε φορα που σε ακουω να τραγουδας αθηνα μου... εσυ να σαι καλα και να μας χαριζεις ομορφες στιιγμες με τα τραγουδια σου! καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ena uperoxo koritsi.. mia uperoxh proswpikothta, ena talantouxo paidi!!:) exeis uperoxh fwnh a8hna moy!!:** nikol(leukadia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks