ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ''ΒΑΛΑΝΤΗΣ''
Χρ.Λαναρά 16 , Νάουσα Τηλ. : 23320.23383

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Κ.Ε.Κ ΑΚΑΔΗΜΟΣ
ΟΔΟΣ : ΕΔΕΣΣΗΣ 17 (ΒΕΡΟΙΑ) - Τηλέφωνο : 23311 20342

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Η πρωτοβουλία του Βασίλη Καρρά για τις γιορτές και το μάθημα ανθρωπιάς !


Τι σημαίνει τελικά λαϊκός τραγουδιστής; Σημαίνει ο καλλιτέχνης εκείνος που έχει απλά λαϊκό έρεισμα; Επιρροή στη μάζα; Στο μεγάλο κοινό; Και γιατί λατρεύεται; Λατρεύεται επειδή τα τραγούδια του είναι καψούρικα, επειδή το ηχόχρωμά του είναι ιδιαίτερο;
Μπορεί όλα τα παραπάνω. Όμως το μυστικό για να μείνει ένας τραγουδιστής στην ιστορία είναι να είναι απλός και να κατανοεί χωρίς να υποκρίνεται τις ανάγκες του κόσμου.
Αυτό έκανε φέτος στις γιορτές για μια ακόμη φορά ο Καρράς. Σε συμφωνία με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Έναστρον, τόσο τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά το μαγαζί δεν θα επιβαρύνει το κοινό με table d’hôte. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο κόσμος που θέλει να διασκεδάσει με τα τραγούδια του Βασίλη του Ρόκκου του Ζαχαράτου και της Αμαρυλλίδος δεν θα ξεφραγκιαστεί.
Δεν θα του πάρουν το κεφάλι… όπως θα γίνει σε άλλα μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.
Αυτό δείχνει πραγματικό μεγαλείο. Μια πρωτοβουλία την οποία συνυπέγραψαν όλοι οι καλλιτέχνες. Μια μαγκιά που δείχνει πώς τόσο ο επιχειρηματίας αλλά και οι καλλιτέχνες είναι πρώτα άνθρωποι και μετά επαγγελματίες.
Κι αυτή την εποχή τέτοιες κινήσεις τις έχουμε ανάγκη όλοι.
Μπράβο σας. Μαγκιά σας.

πηγή : http://blogs.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Tips Tricks